Duktiga jag!

Innovativa jag som har flyttat hemifrån. Hittar på egna recept och fnular på. Idag vart det hur gott som helst.
Cornflakes fisk med potatisgratäng, HALLELUJAH!
Lördag innebär också städ och tvättdag i detta hushåll. Skit tråkiga saker men det måste göras.Lägeheten är nu hur fin som helst, det enda som saknas är gardiner i vardagsrummet. Men det lär ju komma snart det med.
The red lips. Maddes 18.års kalas!

På måndag så ska hela klassen åka till Kålmården. Vi ska få klappa vargar. PÅ riktigt så ska vi göra det. Känns helt sjukt. Helt jävla sjukt.

Nedräkning

Sista flyttlasset har gått, det absolut sista. Skönt. Konstigt. Obeskrivligt.
På måndag så åker jag ner till Kålmården på klassresa, jag längtar som en gnu. Vi kommer få mata djur, klappa vargar och annat kul. Jag tror inte att jag kan förklara med ord den känslan som jag känner när jag tänker på det.
Efter det så är det praktik på Aspuddsparken hos Millan som gäller. Jag längtar dit jättemycket också men inte alls på samma sätt. Det ska bli hur skönt som helst att få komma ner till Sthlm och träffa vänner och familj, men tråkigt som fan och lämna Jämtland och Jonas. Hur ska jag klara mig utan honom i en månad? Det gör ont i mig bara jag tänker på det.

Ojojojojoj.

Imorn kommer vara en sådan busy dag! Först så ska jag på skolan hela dagen och ha prov i djursjukvård, efter det måste jag till Peckas Tatueringstudio och avboka en tatureringstid. Ja, mamma hata mig allt vad du vill men det kommer att ske. Jag har tre planerade och de ska göras så fort det finns pengar. Alla vi tjejer ska göra varsit hjärta på foten för dom här tre underbara åren och sen så har jag två textrader som jag vill ha in. Ena på armen och andra på sidan av kroppen, typ magen.
Sen måste jag packa inför både praktik och Kålmårdenresa! Herregud vad jag längtar!

Puh!

Jonas fyller år på tsdag så idag har mamma, pappa, svärfar och hans sambo varit hit på middag och tårta.
Dom har precis gått och snart så kommer Jonas kompisar Ida och Mikaela hit på ett las vin. Mysigt värre!
Fint va? När jag var i Thailand så hittade jag en snäcka med hål i som har blivit till ett halsband.

Vill int!

Jag är trött på att vara sjuk. Huvudvärken, febern, ontet i halsen och snoret. Jag vil linte mer! Jag spenderar mina dagar med svett, kyla och kanal5play. Det är skönt först dagen att slippa skolan men inte nu längre!
Skatteverket ringde mig idag. Dom hittar inte min nya adress, vad är det för något skit? Den finns, jag bor ju här!
Jag är så less. Blä.

Have to make a change

Jag är hemma och är sjuk idag. Vaknade imorse, hade ont i halsen, kroppen, huvudet och kände mig dåsig. Gick till skolan och allt blev värre så jag åkte hem.
Hur mycket te som helst och legat och degat på soffan. Måste göra ett engelska arbete och plugga djurparksdjur. Men jag orkar inte ta mig till att göra det än bara.
Jag har glömt att visa att jag har bytt utmin conchpiercing mot en mindre. Så jävla snygg den är och jag är mer än nöjd. Nu börjar bara nästa undering, vilken kroppsdel ska jag ta hål i nu då?
Funderar också på att klippa av mig lite hår någon dag när jag orkar. Börjar bli så jäääävla långt nu. Och slitet. ScheiBe!

Det går bra nu, kompis det går bra nu

Inflyttade i nya lägenheten och allt känns fellgrett! Så himla skönt att få ha flyttat hemifrån och få vara lite vuxen. Jag har inte tagit några bilder än men det kommer nog snart.
Har även bokat studentkryssning och nästan alla treor ska med! Det ska bli så sjukt kul! 2000 studenter på en enda båt. GALET!
Hittade min balklänning som jag ska ha också för några dagar sedan och den är nu hemklickad från nelly.com och borde komma hem till veckan! Yey! Tillsammans med världens snyggaste skor!

RSS 2.0