En snabbis

Jag har ont i foten, knäet, magen och huvudet. Men jag är glad ändå.

Vår

NDet fina vädret har gett mig sån inspiration! Kanske itne till att blogga mer men, vårkläder och vårsmink! Nästa gång jag köper kläder kanske man ska ta och införskaffa sig en billig jensjacka.. eller en jacka som är liten egetnligen för min skinnis är så stor! Jag vill bara sola varje dag!

God mat!

Idag åker mamma ner till Stockholm, vilket betyder att jag och pappa ska ut och äta på resturang när vi ändå skjutsar mamma till flygplatsen! Skitkul! Jag älskar att äta ute så nu är det väl dags att göra sig i ordning.. Too bad att jag inte akn ha mina svarta högklackar som jag vill ha! Hm..

Bläääää

Jag är så less. Jag kan inte vara med på körningen och köra traktor för min fot, jag kan inte gå uppför trappan utan måste åka hissen när jag ska på lektion på övervåningen och jag ser ut som ett mongo när jag går med kryckor! Och ont i händerna gör det!
Aja, jag ska egentligen ha körning nu men jag kan ju inte vara med så jag får sitta här och plugga teorin istället.. Det suger aprumpa..

hejdå!

Matförgiftad

Jag tänkte att jag skulle skriva något igår men jag orkade inte. Så här kommer min historia nu..
Natten mellan söndag och måndag så spydde jag och hade feber hela natten. Mamma tror att det är så att jag åt någon dum bacill och sen så eftersom att jag äter pencillin så blev det helt fucked-up i min mage så kroppen reagerade som en matförgiftning. Jag tror att det stämmer, för det kändes ungefär som förra gången jag fick det fast kortare tid, och ni som känner mig vet att det var på flyget mellan Phoenix-London-Stockholm och det var det värsta jag någonsin har varit med om. Så i måndags så åkte mamma till Torvalla (för jag sov hos Jim i lägenheten där) och hämtade mig sen låg jag och mådde illa, tvingade i mig lite dricka och mat under dagen, hade den värsta smärtan jag någonsin upplevt i hela kroppen och hade feber. Jag fick i mig en dos pencillin på kvällen däremot och lyckades sova nästan hela natten men drömde konstiga drömmar. Sen vaknade jag imorse och hade så ont i min tå så jag itne kunde gå knappt, mådde fortfarande illa och hade fortfarande ont i kroppen så jag bestämde att vara hemma från skolan.
Idag var jag och mamma på vårdcentralen och la om mitt bandage och vi ska dit imorn och jag hoppas att få ett par kryckor eller något så jag kan gå och vara i skolan utan att dö.

Livet suger för så fort jag rör mig gör det så ont.

GAAAAAHH!! KJDOVNELKVKLÄSÄLKÖÄPÅOK

Jag får ju psyk-bryt och nu äter jag inte värktabletterna mer idag. Jag får ju för fasen migrän av dom. Huvva!

Hello kitty


Jag fattar inte grejen med den där konstiga kaninen eller råttan eller vad det nu är? Förklara någon? Den är inte söt, den är överallt, har konstiga polisonger och ingen mun ens. Och jag som tycker att det är för mycket av den i Sverige är sjukt tacksam över att jag inte bor i Japan eller något annat land där den verkligen är överallt. kolla liksom bilderna jag hittade av en massa skit som den har infekterat.



















Bildbeskrivning med början vänster uppifrån: En kaffekanna, en AK47:A (och ja, den är riktig och inte en leksak), en toalett, en kamera, mobiltelefon, symaskin, dator och ja pojkar den har förstört era underkläder, bilar, hus och öl! Fyfan säger jag bara!

Sjukhuset

Det kanske är dags att slänga iväg ett inlägg igen nu när jag ändå bara sitter hemma. Igår vaknade jag och hade så otroligt ont i foten så jag och pappa åkte in till akuten där vi satt från halv åtta till tre innan vi fick komma in! Sjukt! Och dom trycktre in två jättestora sprutor som gjorde skitont och bedövade innan dom typ drog lös skinn och annat skit från mig. Och sen så visste dom inte vad det är som är felet. Fyfan när bedövningen släppte. Så nu äter jag pencillin och värktabletter. Kul liv.

Träningträning!

Nu är man hemma igen från Hammarstrand och skolan. Jag måste säga att jag hade det bra där ute i skogen. Det var underbart väder, fick vara med kompisar och igår så gick jag och Jim ner till konsum för att köpa glass. Ja, det kanske inte låter så mycket men det är 1 mil dit och uppförsbacke hela vägen! Det var sjukt jobbigt med solen på oss samtidigt, men vi klarade det med två vattenpauser hos folk han kände. Müsigtmüsigt!

Sköna filmer

Annelie visade mig dom här. Dom är ju bäst!






The One And Only Gästblogger!

Helluu alla som läser Sofias blogg!
Detta är hennes bästavän nere på Färingsö (utkanten av sthlm för er som inte kan er geografi;P)

Efter mycket om och men kom jag in här på hennes blogg så jag kunde gästblogga här medans hon skriver i min :)

Jaa, vad ska man skriva här då... Känns bra att medans Sofia sitter och skriver "allmänt piss" som hon själv vill kalla det i min blogg kan inte jag komma på något allmänt piss att skriva... FAST att jag är på mitt cphumör som jag blir på när jag är trött och inte riktigt har någon koll...;P

Jag kan skriva att jag och Freddy (kanske björn också) tänker sno sofia ifrån er snart. Ner hit, och sen lär ni inte se henne på ett tag och när hon kommer tillbaka kommer hon vara helt stockholmifierad! (ja, det är ett ord) och stördare än vad hon redan är. Hehe, det blir grejer det ;P

Men nu ska jag inte ta av eran tid längre och skriva muppade inlägg, kyss på er och lova mig att ta hand om Sofia, annars jäklar! ;P


Bästaste vi i SUNDSVALL!!


Som en ny människa

Nu känner jag mig som den man jag egentligen är. Eller pojke iallafall..
Håret är klippt och jag ser numera ut ungefär som Sinead O'Connor. Ni som inte vet kan ju titta på das bilden som jag laddar upp här nedanför.
Vi hade det så mysigt idag jag och min mor. Efter jag hade klippt mig åkte vi in till Åre och hängde där. Kollade lite kläder, hälsade på folk, köpte ett nyckelskåp, provade skor..
Jag köpte en sådan där konstig mönstrad tröja som jag ville ha. Eller det är väl snarare en blus menmen.. fin är den! Det kanske kommer en bild på den och mitt nya hår sen någon dag när jag orkar och har lust.

Okej, det är lite längre uppepå huvudet, men annars väldigt lika. Jag tror inte Jim kommer gilla det, men det skiter jag i!

Älska!





Lite fel, menmen..

Jaha, jag tänkte skriva ett litet inlägg men nu så tjatar Jim om att jag ska kramas med honom.. Jaja, inlägget kommmer väl senare en annan dag då.

Pusshai!

RSS 2.0