Olycka

Torsdags. Först hade vi det jättemysigt, jag och Jonas cyklade upp till Turistbyrån medans Annelie och Martin gick dit med hundarna och där åt vi glass och träffade Anton. Det var en sån där helt solig och varm dag och vi bara hade det jättetrevligt. Sen cyklade vi hem men vi hann inte komma så långt..

Jonas hade kommit före mig så han väntade vid vägkanten. Jag råkade cykla där det var lite grusigt så det svajjade till och jag tittade ner. När jag tittade upp sen igen så var Jonas med sin cykel där och jag hann inte bromsa så jag cyklade in i honom och trillade av cykeln. Flög med ansiktet före i asfalten och krossade min egen vänsterarm. Sen kom smärtan. Det gjorde så ont att jag trodde att min arm hade lossnat och låg någon annanstans. Jag var helt säker på att mitt knä satt vridet ur led och mitt huvud gjorde så ont att jag inte kunde tänka. Snälla människor stannade och hjälpte mig medans Jonas ringde pappa som körde oss till sjukstugan där jag blev omplåstrad och fick sy ett stygn i huvudet. Min arm är inte bruten men jag kan inte röra den så mycket och det krampar i den ibland. Min vänstra ansiktshalva känns som om den är lika stor som en fotboll. Jag har svårt att gå för att jag landade och skrapade upp mitt högra knä som redan inte är helt friskt och min vänstra höft gör ont och det har blivit ett blå märke på magen så det gör ont när man skrattar.
Jag ska få ta bort stygnet på onsdag iallafall. Idag är första dagen sen i onsdags som jag har kunnat knäppa knappen på mina egna byxor själv, idag kan jag äta med besticken i rätt händer för nu når jag mitt eget ansikte med vänsterhanden. Och så har jag udda strumpor.

 

Tjo-fucking-ho.




Bilder från Sthlm.

Tillbaka från Sthlm igen. Och klockan 09.30 sitter jag på bussen till stan när jag ska åka 16.00 bussen till min Jonas. Jo då, jag måste vänta ganska länge.. Men jag får väl gå på stan och inte göra någonting för ingen som jag vet skulle in heller och hålla mig sällskap.. Jag klarar mig nog. Här kommer några bilder från Sthlm iallafall.
Bildförklaring: Lupin, jag och Siggi, ehm... jag, Siggi, mina och Majas popcorn med oboy och chokladsås, Hem.


Öhm, ja.

Jag är så less på allting som har med någonting med Internet att göra. Det har hänt något konstigt med mig..

Bilder från Sthlm kommer väl senare.

Pöss.

Duschad

Jag vet att ni inte tycker att det är speciellt men jag har duschat idag. På riktigt. Utan några akrobatiska övningar så man blir svimfärdig. I två veckor ungefär har jag stått i spagat i duschen och det är det jobbigatse som man kan göra tror jag. Anledningen till att jag har kunnat göra detta är att jag har tagit bort bandaget och det ser bättre ut! Inte bra, men jag längtar till ballerinaskor, högklackat, nagellack och att kunna bada utan att dö. Och gå barfota i sommargräset. Mums..

I helgen kommer Jonas hit och det ska vara bara vi hela tiden för mamma och pappa ska åka till Mallis. Det ska bli så mysigt! Och på lördag firar vi 1 månad, så jag sak köpa en låda jordgubbar och doppa dom i choklad åt oss.




Grattis på mig och han!

Födelsedag

Ingen tårta. Men en underbar start på en bra dag. Tack alla!


Framtidsplanering med fjärilar i magen.

Underbar dag idag! Jag och Jonas vaknade och åkte tidigt in till stan (surkärringar på bussen men skit samma..) där vi träffade hans två kompisar och var och fikade med dom och följde med den ena när han skulle pierca sig. Piercaren var nog med på min topp-tre lista på snyggaste människor jag har sett levande, MUMMA! Men iallafall så hade vi det askittrevligt och sen gick vi till Sibylla och träffade Hans, Anders, Emma, Hanna, Sandra och Frida så jag, Hans och Jonas följde med Frida och Hanna upp och tittade på när alla studenterna åkte flak. Och herrrejösses vad jag längtar till studenten nu när jag själv får åka på ett sånt där flak. Partystämningen var på topp! Det var high-fives till höger och vänster, musik, dans och skratt och vi var inte sämre själva. Vi kanske stod på marken men vi dansade ändå och hade så kul! Men efter lång tanketid kom jag och Jonas fram till att vi inte kunde stanna i stan på fest ikväll så vi tog vårat pick och pack och drog oss till bussen där vi träffade Eva och Glittra så vi hade sällskap hela vägen hem. Underbar dag med min ännu mer underbara pojki. En låt på det så blir dagen fulländad.

Ny

Jag vill ha fina fötter. Jag bytte bandage igår och det ser inte fräscht ut, men det kanske är så det ser ut när ett sår läker. Äckligt. Jag vill kunna ha fina skor och måla naglarna, men det kommer jag ju inte kunna på länge. Jag längtar.
Så just nu sitter jag och tröstar mig själv med bra musik som jag tänkte dela med mig av.


Diggin a hole and the walls are caving in
behind me,
airs gettin thin but I'm trying,
I'm breathing in,
come find me

it hasnt felt like this before
it hasnt felt like home...before you

And I know its easy to say, but its harder to feel this way,
And I miss you more than I should, than I thought I could,
I can't get my mind off of you

I know you're scared that I'll soon be over it,
thats part of it all,
part of the beauty of falling in love with you,
is the fear you wont fall


it hasnt felt like this before
it hasnt felt like home...before you

And I know its easy to say, but its harder to feel this way
And I miss you more than I should, than I thought I could,
I can't get my mind off of you

and I hate the phone,
but I wish you'd call,
thought being alone,
was better than, was better than...

And I know its easy to say, but its harder to feel this way
And I miss you more than I should, than I thought I could,
I can't get my mind off of you.

can't get my mind off of you

RSS 2.0