Mucka inte med mig!

Jag hatar måndagar men idag var jag glad! Efter lunchen så hade vi arbetsliv och vi åkte till Krokoms skjutsbana och fick skjuta gevär! Det var ett 4-klassigt vapen, ett likadant som dom som kör skidskytte har, 22-kalibrit tror jag det var om jag inte minns fel.. Men hur som helst var det skit kul! Man hade fyra skott sen när vi körde tävling och det högsta man kunde få var fem. Jag fick 5, 5, 5, 3. Fatta! Jag som aldrig har hållt i ett vapen förut fick så bra! Och det var ju inte ute i kanten heller utan på ett så träffade jag så mycket i mitten man bara kunde! Jag är skit stolt, även fast jag egentligen är emot vapen. Fast det gäller itne i sånna här tillfällen för jag tycker att det är okej om man ska skjuta djur, men på ett humant sätt.

Stolt som tuppen däremot! :D

(Nu när jag är ensam hemma för att mamma och pappa är borta har jag kommit på det bästa med det: att dricka juice ur paketet utan att någon klagar!)


Kyss och smek

Var dig själv, eller bli hånad.

Jag måste bara säga att jag har som någon sjuk facination över dagens största bloggerskor. Jag vet att jag skrev om det som Katrin sa i mitt förra inlägg men jag bara känner att jag måste! Jag förstår inte hur man kan bete sig så där! Vilken normal, vettig människa gör det? Dom ser ju varken bra eller riktiga ut. Det är som någon hemsk version av typ Barbie. Typ Nightmare-Barbie skulle se ut som någon av dom. Jag har läst allas, Paow, Dessie Amandavardet, Kissie och Blondinbella. Och jag måste säga respekt till Blondinbella! Hon är inte som dom andra utan framstår som en riktig affärskvinna som faktist har växt upp, till skillnad från dom andra som är typ övermogna fjortisar som springer runt och blekar sitt löshår och putar med läpparna. Jag fattar inte hur man som varken kille eller tjej kan tycka att det är snyggt att se ut så där. Killar kanske bara ser det som någon att knulla snabbt, men jag fattar inte hur dom vågar. Med tanke på hur många en del av dom har legat runt med så borde man väl få varenda liten könssjukdom som finns!
Dom har helt och hållet förlorat all syn på moral! Jag vet att jag inte själv har så mycket hämningar och moral men jag har iaf lite kvar! Jag vet åtminstonde att man ligger inte runt som en liten slampa och att folk egentligen inte bryr sig om hur man ser ut, utan att det är faktist för hur du är som folk gillar dig. Ja, jag vet att jag låter som en störd moral-tant men om det inte vore så, så skulle jag ha varit ensam hela mitt liv och det har och är jag inte! Jag har en massa fina vänner och jag har haft pojkvänner och hela den biten och det beror nog på hur medveten jag är om mig själv. Folk ser en inte som ett one-night-stand då utan som någon som man kan umgås och vara sig själv med.
Bara för att man är tjej behöver inte det betyda att man sminkar sig, fixar håret jämt, har högklackat och tjejiga kläder och beter sig som en liten skol-flicka och tar allt som man får höra seriöst. (Det finns en liten sak som kallas ironi.) Jag hatar när folk är någon dom inte är för det märks så tydligt! Det spelar liksom ingen roll om man har träffat dom eller inte, det syns! Vare sig man tror det eller inte!
Man måste inte vara blond, ha stora tuttar och bete sig som en idiot för att folk ska gilla en! Man blir mest älskad när man är sig själv, för då kan man slappna av! Mina vänner har sett mig mina dagar när jag ser som mest tillfixad ut och när jag vaknar på morgonen utan att ha orkat duscha och är skit sur och har pms, men dom älskar mig ändå!
Alla mår inte på topp hela tiden och det är väl ingenting att skämmas över!

Jag har lovat mig själv för länge sen att jag ska inte bli som någon av dom, ingen annan än mig själv. Inte nu, inte någonsin.

Varför skulle man vilja det egentligen? Jag förstår inte bara..!



Är detta snyggt eller??

Helg med Katrin Zytomierska

Härligt med helg! Idag har jag absolut ingenting för mig och det bästa med det är nog att man kan bara såsa runt hemma i typ leggings och en stor tjocktröja :) Egentligen skulle jag kunna ha det i skolan också, men det har bara inte blivit av än..
Det känns lite fel när man går och lägger sig vid halv elva på en fredagkväll, men jag var trött och småsur. Hade jag inte hett av ljudet på telefonen hade jag iofs vaknat vid två tiden och kunnat få tillbaka någon sort normal helg-funktion. (Vilket betyder varit uppe sent på natten. Det är bäst!)



Jag såg ett klipp på youtube från vakna med the voice när Katrin Zytomierska pratar om blogg-världen. Jag kan inte säga mer än att jag håller med henne till 100%! http://www.youtube.com/watch?v=_dcSTfy_m28&feature=related Kolla in den!


Puss på låret tills vidare!

Typiskt mig..

Japp, jag har varit trött på mitt hår ett tag nu och gick och kollade om frisören hade öppet idag men självklart så hade hon ju inte det! Otålig som jag är tar jag kökssaxen och klipper mitt eget hår! Efter att ha klippt luggen ropar jag på mamma som inte vill men efter lite övertalning klipper av mitt hår lite grann och jag tar sen saxen och gör en rejäl uppklippning! Hoppas det blir bra imorgon när det har torkat menmen hår växer! Om det nu är så att allt ser ut åt helvete!

Ska köpa färg snart och färga om.. Redhead again :)

:)

Jag trivs verkligen bra i skolan nu. Jag trivs med Sandra, vi bara passade ihop på en gång. Första dagen vi var med varandra så sa vi att vi skulle köpa en lägenhet tillsammans i tvån. Det har varit så förut med kompisar och dom är fortfarande det bästa jag har. Vi bara har kul. Det är så härligt att ha så på en gång, istället för att behöva leta efter vänner tills folk faktist inser att jag är en shcysst tjej. Hon känner lika som jag, går igenom liknande saker som jag, vi har samma värderingar och är lika brutalt ärliga. Hon klarar inte av när folk går bakom ryggen på henne, precis som jag inte heller gör! Det är början på något bra, I can tell... (Vi är också båda två matvrak och pinnsmala! Haha..)

Min förra NO-lärare, Bosse, var en tjock, skäggig gubbe med ett jäkla temprament. Min nuvarande svenska lärare, Bosse, är en tjock, skäggig gubbe med ett jäkla temprament. Kan det vara så att alla Bossar är tjocka, skäggiga och lite smått skrämmande? Den enda skillnaden är att svenska-Bosse verkar ändå vara lite sympatisk och så till skilland från NO-Bosse som jag har helt gett upp hoppet om. (Det finns klipp på youtube från när han skriker i klassrummet. Sök bara på bosse blom..) Livet är bra ironiskt ibland tycker jag..

Min engelska lärare tycker jag inte om någonstans. Hon är jobbig, verkar helt lost (vi pratar näst intill senildement lost liksom..). Däremot är hennes engelska uttal väldigt bra så det slipper jag störa mig på. Men jag vet att vi inte kommer komma överens och så är det.. Dessutom så matchar hon alltid sina kläder! Och inte på det bra sättet, idag var det cerise-rosa skor, hårspännen och en låååång typ tunika som gick ner till knäna på henne. Och sen som grädden på moset hade hon lila plysch-mjukis byxor under..! Hur fan tänkte hon när hon klädde på sig morgonen? Tänkte hon när hon klädde på sig på morgonen? Ibland undrar jag vad som försigår i folks huvuden bara, jag blir bara förvirrad. Det märks att vi är en annan generation.


Djurhuset på min skola!


Puss!

Kärlek..!

När jag har tråkigt så brukar jag Googla saker. Typ mat eller saker jag gillar eller så bara för att få se vad som finns! Och idag hittade jag denna sida http://www.pataraelephantfarm.com och jag vart helt kär! Jagvilljagvilljagvill! Alla som känner mig vet att jag absolut älskar elefanter och detta stället verkar vara för mig! Man får komma dit som turist och lära sig om hur man tar hand om och rider elefanter! Stället ligger i nordvästra delen av Thailand i en stad som heter Chiang Mai. Det är nästan så att jag funderar på att försöka på min praktik i trean där. Det låter ju mer än underbart!

Puss!


Skola!

Är tillbaka igen från min första skoldag! De var väldigt bra och det känns som ett bra val hittills. (Hur fasen stavar man till hittils egentligen? Får aldrig till det rätt när jag smsar..)
Imorgon så tänkte jag att jag skulle försöka prata med lite fler folk och ta reda på vem den där Torgrim är.. Jag vill ju se om han är snygg ju! Trots allt så är det okej killar i ettan på skolan. Och med okej menar jag verkligen det, för jag har sett bara en som är över okej men han verkar lite jobbig. Men vad vet jag, jag är nog inte mycket bättre själv.
Pratade ganska mycket med Hanna och Hanna idag (ja, jag vet att båda heter samma sak, men det är typ 4 Hanna i min klass!) och det var skit trevligt!
Hoppas på att få vara ute i djurhuset en massa snart (fastän jag vet att vi ettor knappt får det.. buhu!) Och ta hand om ormarna:)

Puss!

Skola imorn

Snart är det dags! Jag kunde inte vara mer nervös och förväntansfull på samma gång! Det ska bli så himla skönt att få träffa vänner och få vardagsrutiner! Längtar!

Skrev med Björn-brandman på msn:

Får jag hålla din slang? säger:
nu dissar du mig...
nu blev jag ledsen på riktigt.
ja fan vad du var trevlig då!
Jag är din brandman säger:
jag var på toa
Får jag hålla din slang? säger:
mm visst.
Jag är din brandman säger:
tro mig inte då
nu blev jag ledsen
Får jag hålla din slang? säger:
jo jag tror dig men är ledsen för att du inte har gigantiska armar som nåt hela vägen från toan till datorn.





(Märks min dåliga humor eller?)

PUSS!





Nej, jag är absolut inte störd.

Jag har tänkt på en sak. All mat som ska ge en skit bra sex-drive har liksom på något mirakulöst sätt lyckats bli den godaste maten. Förutom typ ostron, jag tror inte att sånna kan göra en ovanligt sugen för dom ser ju ut som snor! Då borde det ju smaka som det också (och det är inte smaskens..). Om det finns en Gud så borde han ju vilja att alla springer runt och hånglar med varann, annars hade han väl inte gjort den goda maten till sån man ska bli sugen av? Sen så är jag bara allmänt tveksam om hela den här mat-grejen. Jag tror liksom inte att det funkar.. Men bara för att vara på den säkra sidan så äter jag choklad varje dag! En choklad-muffin till frukost gör en lycklig i magen, precis som päronfestis också gör en lycklig. Nej, men nu ska jag trycka i mig muffin nr 2 för dagen. (Jag älskar det med mig själv! Jag kan äta vad jag vill, hur mycket jag vill och jag ser ändå ut som en pinne. Det är nice!)
(Märks det att jag har lite för mycket fritid eller?)


Puss på rumpan! Mer choklad åt folket!

(Jag är helt galet sugen på avocado btw.. Och kankse lite skagenröra. Mm.. om jag får det till middag idag skulle jag bli lyckligast!)

Stekpannor och strykjärn.

Jag bestämde mig idag för att jag inte skulle sitta fast-klistrad vid datorn som förut och det gick väl helt okej. Bestämde också att mitt första inlägg här skulle jag inte skriva förens ikväll, och det lyckades jag med i alla fall!

Jag fick en garderob idag! Eller, garderob och garderob... Jag fick en sån där sak med en massa lådor och en pinne i taket att hänga upp kläder på..xD Men det är definitivt bättre än vad som var innan. Mitt andra rum ser bättre ut nu också, lite mysigt nästan.. Jag hoppas på att få hjälp med att sy gardinerna snart istället för att dom bara sitter uppe med häftstift som det är nu.. :P

Jag skulle egentligen vara ledig idag, men när jag gick till cafét för att äta lunch så hade mami huvudvärk och jag fick ta över då hon kunde gå hem och sova en stund. Så jag fick inte lunch förens två timmar senare.. Jag var hungrig! Menmen.. mysigt är det där inne.

Just nu hoppas jag innerligt att någon rolig ska sätta sig vid datron och känna ett otroligt begär efter att prata med mig. (Nej, jag är inte konstig, bara sjukt uttråkad.)
Jag och mami såg en helt underbar film nyss, Keeping Mum hette den och den var precis i min smak. Rolig, makaber, udda, mordisk och så var den så där lite kärleks-ullilull. Kan det bli bättre? Om ni får chansen så se den!

Kyss och smek tills nästa gång! :D

Real Chicken McNuggets!

Jag hörde om värsta hemska (men dock lite roliga) nyheten idag! Tydligen hade det varit så att McDonald's här o Östersund hade haft dörrarna öppna igår för det var varmt och då hade en fågel flugit in i köket där. Personalen försökte ju vifta ut den såklart men den flög ner i fritösen och en av de anställda var då snabb att lägga på locket. Jag kan ju tycka att det var väl inte helt dumt gjort, fågeln behövde ju inte lida så länge innan den dog då.. Men det var ju någon som lyckades filma detta med mobil kamera så om man går in på ÖP's hemsida (www.op.se) så kan man se en intervju med han som filmade och lite av videon. Däremot så har dom inte med när locket slängs på fritösen..

Jag fotade lite bilder på cafét idag, bara för att sucktas! Moahaha.. Kola-kakor!
Daim-muffins!
Hemma-gjorda dammsugare!
(Nej, jag har inte alls tråkigt när jag jobbar.. xD)


Puss och kram!

Tråkar på cafét..

Nu sitter jag på jobbet idag igen men är ovanligt trött! Jag somnade vid halv två tiden igår för att jag satt uppe vid datorn trots att jag visste att jag inte skulle och idag gick jag upp vid halv åtta. Vad gör man inte för att vara snäll? Mamma är på banken idag så jag sa att jag kunde jobba. Jag får ju pengar för det, och jag har inget bättre för mig ändå (möjligtvis sova men jag får skylla mig själv som gjorde annat i går kväll..)
Jag tog med min kameran hit idag i alla fall så ikväll kansnka det kommer lite bilder härifrån..

Puss och kram jag kommer säkert skriva mer nästa gång jag får tråkigt! ;)

Små-hungrig.. :)

Just nu sitter jag här på cafét, dricker kaffe, äter morotskaka och lyssnar på Alter Egon (jag är könsrockare och det kan ingen ta ifrån mig!) och har det helt okej för stunden. Men det är väl en kortvarig lycka antar jag. Hur negativt det än låter så är det bara fakta är man blir lite neggo när man är olycklig (trots att mammas morotskaka är så god att man kan höra änglarna sjunga!).
Snart ska jag väl ta med mig min dator och gå hem igen och göra det som jag gör mig lyckligast just nu, laga mat! Igår blev det Fried Rice med kyckling och räkor, mhm! Mamma sa att det påminde henne om en av våra favorit-resturanger i Thailand, och då blev jag superduper glad! Det är väl därför jag tycker om att laga mat så mycket, för alla blir så glada sen när dom äter det jag har gjort! Och sen är det ganska skönt att glömma bort allt och bara fokusera på att det jag ska göra ska bli speciellt och lyssna på min musik och göra saker och ting på mitt sätt.
Jag har inte räknat ut vad jag ska laga idag men jag kanske ska hem och kolla i kylskåpet först innan jag börjar bestämma mig :) Fast jag är väldigt suger på höst-mat. Typ soppa eller gryta eller nått sånt. Men mest av allt vill jag ha renstek och potatiskaka (riven potatis stekt i stekpanna så det blir som en jätte stor kaka) med kantarellsås. Men jag vet inte om det gills för det är jag alltid sugen på :)
Annars vill jag ha sushi men jag vet inget bra ställe som man kan köpa det på häromkring (måste lokalisera det, påminn mig!) och jag har gjort det en gång i mitt liv och det gick nästan åt helvete. Det blev inte gott och såg helt stört ut..

Jag har funderat på vartifrån jag har fått min kreativa ådra ifrån egentligen men jag antar att det är som en blandning ifrån alla. Men det känns som som jag fick all kreativitet och bror fick inget. Det kan vara ganska jobbigt för jag blev den känslosamma av oss två också, och den som står upp för sig själv (även när man inte ska det..) jag vet att bror gör det också men det har inte kommit förrens nu på senare år medans mitt har hängt med ett tag nu.. Och det är lika mycket en plåga som något bra.


Puss och kram!

Hemma är när jag är med er.

Idag är det min lediga dag, men den började med frukost på jobbet.. Har det verkligen blivit så illa att jag inte har något annat att göra än att vara på jobbet? Och dom undrar varför jag längtar hem..
Jag fick världens psykbryt igår och ville inget hellre än att åka hem igen, för jag känner mig faktiskt inte hemma här, inte än i alla fall. Jag bestämde mig för att om det inte funkar idag så tar jag första tåget hem imorgon och jag står fast vid det, trots Björns övertalnings försök att jag skulle låta bli för mamma och pappas skull. Men jag har ju tänkt att komma tillbaka tills på måndag, så farligt kan det väl inte vara då? Jag har ju ställen att bo på, det vet jag. Och desperata tider kräver desperata årgärder, det är inte meningen att någon människa ska må så här dåligt. Det är inte hälsosamt på något sätt. Jag vet att vi flyttade av bra anledningar och det verkade som att jag gjorde ett bra beslut vid den tidpunkten men jag vet inte om jag tycker det längre.. Jag är glad att vi flyttade av en massa anledningar, men jag ångrar det så mycket av andra anledningar! Jag hoppas bara att den här upplevelsen gör oss bättre vänner än vad vi redan är, jag vill inte förlora er. Ni är mina bästa and you know it. (Jag vet att jag säger sånt liite för ofta, men det är bara sanning, jag älskar er med hela mitt hjärta PäronPung och CpMongo.)



Förvirrad (igen)

Trots att jag har det ganska bra just nu när jag sitter ute i solen och myser så har jag ändå den där klumpen i magen som jag får när jag blir förvirrad. Jag måste ringa någon och prata men det finns ju ingen man kan ringa! Alla går ju i skolan nu förutom jag.. Jag måste prata med Siggi, mitt ljus i mörkret, jag måste få hjälp med att rensa huvudet från allt kaos. Jag klarar inte av att känna så här så mycket längre, paniken bara stiger. Vad ska jag göra? Jag vet ju inte ens vad jag känner längre.. Allt gör mig bara mer och mer förvirrad och desto mer jag försöker lösa det i mitt eget huvud desto mer komplicerat blir det. Jag vet inte hur jag ska göra, jag vill ju bara vara lycklig men uppenbarligen så går inte det, inte än.
Jag vill radera alla mina minnen, men ändå inte. Varför ska livet vara så svårt?

På jobbet

Japp, vi öppnade för lite mer än en timme sen och hitills så har det varit inte en enda levande själ här och köpt fika! Det har inte ens varit någon i närheten av att vilja ha något! Det måste väl vara för att folk jobbar, eller? Tråkigt är det i alla fall så jag gick hem och hämtade datorn.. Något måste man ju ha att göra! Just nu sitter jag här och suktar efter en RockyRoad också.. Dom är helt underbara! Jag skulle kunna leva på dom! Det är olika nötter och marshmallows med mörk choklad. Det är som en uppgradering av Snickers, and I love it! Mm!
(Precis som jag har skrivit detta så kommer det tre folk för att fika. Livet är bra ironiskt ibland..)

Jag längtar så helt galet mycket till på måndag för att börja skolan! Det är helt sjukt egentligen och jag blir helt förvirrad av att jag känner så för det har aldrig hänt förut!

Puss och kram nu ska jag ta ut nybakta bullar ur ugnen. :)



Busan!

Kom nyss hem från dagens äventyr! Vi har handlat gardiner till mitt rum! Svarta blev det med nått mönster på som kommer passa finfint!
Och så var jag och kollade på cafeét och på vrat gästrum på övervåningen där och det kommer bli så himla bra! Där kommer jag och mina kompisar sova när dom kommer hit (partyparty)! Woho! Jag är på världens bus-humör men det finns ingen här att busa med. Jag får väl övertala mamma med ut på satyg om jag blir för desperat... ;)

P&K

Rädd

Jag tänker aldrig mera flyga ensam! Jag absolut hatar att flyga, hela grejen med att det känns som om huvudet ska sprängas och pulsen går upp och man får liksom som lite smått panik. Och inte får man lyssna på musik under start eller landning heller. Jag hatar den där jäkla säkerhetsbältes-skylten! Den plingar och blinkar typ 15 gånger under starten som att säga "ha på dig bältet för chansen att vi kraschar är ganska stor, och vi får inte ut några pengar om du dör om du inte har på dig bältet." Jag hatar det ljudet lika mycket som klickljudet när man tar hål i öronen (och det är mycket vill jag lova!)
Hursomhelst är jag nu hemma, på mitt eget rum :) Och jag längtar lite smått efter att få krypa ner bland mina fina skrik-rosa lakan och mysa och dagdrömma tills jag somnar. Imorgon så ska jag och Mami in till Krokom och köpa gardintyg till mitt vita rum eftersom att jag har fått fönster! Jag tror att jag ska ta det mest färgglada och galnaste tyget, då brukar jag bli som nöjdast i slutändan.

Snart börjar skolan :) Yey!

Puss och kram


Idag ska jag hem..

Idag är det min sista dag här hemma i Stockholm och jag känner mig så sjukt kluven! Jag vill ju åka hem såklart, det ska ju bli ganska skönt med vardag och gå i skolan och sånt. Men jag vil verkligenverkligenVERKLIGEN inte lämna alla här! Mitt hjärta kommer spricka av längtan efter att få se er igen. Jag bara så galet glad att få ha lärt känna er och fått vara med er, och om det inte blir mer än så här så antar jag att det inte var menat så. (Och fy fan vad jag kommer gråta!)
Men jag har bestämt mig för att hur mycket jag än hatar att bo där uppe (ja, jag vet att en liten del av mig älskar det också) så ska jagvara positiv och försöka göra det bästa av det. Och om inte det funkar för mig ändå och jag bara blir olycklig så får jag väl övertyga mamma och pappa om att flytta tillbaka. Även om inte dom kommer med också så vet jag att jag har alltid någonstans att bo.

Hoppas på att få vara med Piggi idag eftersom att hon åkte hem tidigt igår, och kanske träffa Björne en snabbis när han har slutat skolan. Hoppashoppas att Siggi tar med sig TLudde också för jag vill säga hejdå till den muppungen!

Puss och kram, nästa gång vi hörs är jag i kalla, tråkiga, mulna, underbara och fina Jämtland.

Får jag hålla din slang?

På måndag så bar det av hemåt igen. Inte med tåg som jag hoppades utan men flyg och jag hatar att flyga! Usch och fy och blä! Men det ska bli trist och lite sorgligt att åka hem igen även om jag har saknat dom där uppe så betyder det ju att jag kommer sakna dom här nere när jag är där. Det är så komplicerat det här med vänner och familj och vart man bor. Jag blir ju helt snurrig i huvudet av allt.

Imorgon bär det av till Ekerö med Päronpung och Cp-mongo! Tjoho gänget blir samlat igen! När man är med dom så går det inte att ha tråkigt. Det spelar liksom ingen roll vad man gör, allt blir bara helt galet roligt! Det är så skönt att slippa tänka på allt skit, det blir så lättsamt liksom. Hela livet blir bättre.

Björn (eller tekniskt sett hans bror) har fått mig fast på en låt som heter Brandman. Den är helt störd och grymt rolig och lite lätt absurd. Kolla in den! Brandman - 250kg kärlek (tror jag iaf att dom heter.. annars är det nått liknande konstigt namn. Det är inte den med technodunk!)

Men pusspuss på nippeln!


Jag vill ju bara vara hemma, här.

Jag kollade på tåg biljetter hem nu idag och blev ganska så nere. Det finns ju en massa saker som jag ville göra och folk jag ville träffa som jag inte har gjort än! Och jag kommer nog åka hem igen någon gång den här veckan, förhoppnigsvis på söndag men man vet ju aldrig.
Fy fan för att flytta.
Fy fan för att behöva åka hem.
Fy fan för att behöva lämna alla bakom sig.
Fy fan för nya kompisar.
Fy fan för allt.

Jag vill inte, vill inte, VILL INTE!

Gröt-huvud

Jag satt vid tvn igår och försökte titta på Hotel Rwanda för jag hade hört att den skulle vara ganska så bra men jag kunde bara inte! Den var så hemsk, och jag är inte den som brukar mesa mig vad det gäller sånt där men jag bara kunde inte. Kanske det var för att det faktist har hänt i verkligenheten och så men det brukar inte spela någon roll för mig.
Jag förstår bara inte hur människor kan göra så. Det gör mig bara sjukt arg!

Björn ringde nyss och sa att han var inne i stan fortfarande efter att han åkte in igår. Han skulle ringa mig sen när hna började närma sig hemma och han har varit vaken hela natten! Idiot. Fan, vad kul vi kommer ha då, han kommer bara däcka, men då finns ju alltid jag där och väcker honom igen... hehe.
Fick finaste smset av han igår när jag var lite nere. Vet inte riktigt varför jag var deppig men hela hjärnan kändes bara som gröt och allt jag tänkte blev bara fel. Men jag blev sjukt glad efter att ha fått det där smset, han lyckas alltid göra mig lycklig igen :)

Puss och hej leverpastej!

14 år till salu and goodbye.

Häromdan så läste jag ut en bok som heter 14 år till salu, och enda sen dess har den suttit fast i mitt huvud och jag tro inte att jag någonsin kommer att sluta tänka på den. Den handlade om en tjej på 14 år som blir våldtagen på väg hem från stallet av en kille hon känner. Och efteråt så har hon så mycket skuldkänslor så hon kan inte berätta för någon om det, inte ens sin bästa vän Jenny. Och en dag när hon och Jenny sitter vid gungorna, som dom alltid gör så håller Jenny på och klagar över hur dom inte har pengar och så får hon väl någon sorts snilleblixt (?) och säger, vi horar. Jag tror engentligen ointe att någon av dom vet om hon är seriös eller inte men på nått sätt så triggar dom igång varandra och blir typ medlem på nån sån sida och hittar där en kille som ger dom 500 kr var om han får vara med dom var för sig. Jenny är först men hon säger att det inte riktigt gick, han fick inte in den. Och när det är Tessans (tjejen boken handlar om) tur så försöker hon på nått sätt att blockera vad som händer och tänker bara på hennes häst Långstrump i stallet. Jenny och Tessan bestämmer sen träff med nästa man och efter det så säger bara Jenny, aldrig mer. Men för Tessan har det blivit som ett beroende nästan, Hon känner sig ju bara meningslös och så efter våldtäkten och nu känner hon det som att hora är det enda hon duger till, det enda hon är bra på. Så hon fortsätter utan Jenny, och utan att Jenny vet om något. Men hon lyckas träffa en hel del skumma typer som slåss, och hon blir våldtagen flera gånger om men både glagar och glasflaskor. När hon flyttar till Piteå från Västerås så tror hon att allting ska ta slut och allt ska bli bra och att hennes storasysters pojkvän ska sluta förfölja, slå, hota och våldta henne. Men saker blir bara värre och hon får efter ett tag kontakt med en psykolog och soc. Och efter fosterfamiljer och polisanmälningar så blir hon sakta frisk igen.
Grymt obehaglig och bra bok! Det värsta är att det är en helt sann historia och den fick mig nog både att må dåligt och bra. Jag satt som fastklistrad fast med gråten i halsen.







På tal om nått helt annat så åker ju Sara, Uffe och barnen hem imorgon! Det är lika jobbigt varje gång, men jag ska komma och hälsa på, jag lovar och svär!! Jag kommer sakna ihjäl mig!

PussPuss!

Stan med Siggi-bäst!

Hade det mys med Siggi inne i stan idag!
Vi gick av på Hötorget och började strosa vidare och hamnade på ett litet mysigt cafè där vi köpte is-latte och färskpressad juice och sedan satte oss vid stadskajen och bara solade. Det blir inte bättre än så! Vi gick sen vidare och kom till Medborgarplatsen när vi beslutade oss för att åka hem för vi båda var ganska trötta och varma.
Men en rejäl promenad blev det! Jag köpte inte mycket, och det var tur för jag har börjat göra det liite för mycket. Men jag hittade en grym tröja med cowboy-boots på, och vad är inte jag om inte cowboy-boots! Jag måste ta mig i kragen och köpte boot-straps till dom btw, istället för att bara tjata om det...
Kände mig ovanligt mycket hippie idag, trots att jag vet att jag är en sann hippie/rocker/sleaze-are så brukar jag blande ala mina stilar till något eget så blev det inte så idag. Wierd...

Lite lätt ångest och solbränna

När jag kom hem från Vällingby idag så gick jag ner till badet för att mysa med dom andra. Sara hade med sig en bok som underhållning och typiskt mig så fastnade jag helt i den så hon låg och solade och jag läste. :) Vi hade ingen solkräm så jag brände mig på hela axlarna och ryggen, det är inte vackert vill jag lova! Ska vara med Siggi imrogon, vi ska nog egentligen inte göra något speciellt, bara vara allmänt jätte tjejiga och åka in till stan och fika. :) Men jag längtar.

Gull-mamma ringde imorse och jag sa till henne hur mycket jag hatar att gå förbi vårt gamla hus. Jag hatar att någon annan bor i mitt hus, mitt rum och badar i min pool! Mamma blev nog lite ledsen och sa förlåt för att hon tvingade mig att flytta. Söt-unge! Hon lät så ledsen...

Puss

2 Aug

Var med Björn idag, och vi hade det kul och så även fast vi var i garaget hela dagen och han höll på att mecka med sin aerox som han är så stolt över så har jag absolut ingenting emot det! Och det har nog bara helt och hållet med att göra om att det spelar liksom ingen roll vad vi gör för vi har lika kul ändå! Däremot så startade han den ett tag och det blev avgaser i hela rummet så jag fick ont i huvudet och blev trött...
Smart som jag är så har jag glömt underkläder hemma så imorgon så ska jag åka in till Välliongby och köpa nya! Bra Sofia, bra....

Puss!

Hemma igen.

EFter att ha haft Siggi hemma hos mig i en vecka så åkte vi igår hem till Stockholm igen. Och jag vet att vissa inte förstår att jag säger hem fortfarande, men det gör jag för varje gång jag är här så känner jag hemma. Jag och Siggi har verkligen haft det skit kul och så men jag kände att det var dags för mig att åka tillbaka hit igen. ÄVen om hon kanske ville stanna där uppe lite till så ville jag åka hem till min kusin Marcus kalas som är idag. Trots allt så träffar jag inte dom så ofta och då vill jag ju umgås med dom mycket när jag väl kan det. Jag hoppas att jag kna vara med Björn imrogon för jag har saknat honom mer än vad någon kan fatta!
Hoppas vi ses snart!
Puss.

RSS 2.0