Simsallabim och balle!

Idag var inte en bra dag. Första jag gjorde imorse var att sätta fingret på plattången så jag brände mig och fick en blåsa. På samma hand brände jag mig sen på varmvatten i skolan. När vi kom in till stan upptäckte jag den massiva träningsvärk som jag har som nu gör mig helt jävla stel. OCH jag har mensvärk. Jag hatar detta. Och jag nyser. Och ska plugga körkort. Och mina fötter gör jätte ont sen jag gick i klackskor hela dagen igår och sen åkte på afrikansk dans och stampade i golvet för glatta livet. (Men fy satan vad kul dansen var! Iiihh!)

Baka baka liten kaka

Gissa vad jag gör? Åjo, jag bakar en kaka. En chokladkaka med rödbetor i. Ojnej, tänker ni nu. Men it's going to be good. Like a morotskaka fast med chocolate smak.
Mamma sa till på skarpen om att jag bara skulle göra en halv sats. Och det gick skitbra! Tills jag glömde det. Så nu är det en jättestor kaka på gång! Men hon är ju och tränar nu så jag tycker att då kan man äta mycket kaka när man kommer hem, för då hamnar man ju på plus-minus-noll liksom. Hur länge den har varit i ugnen vet jag inte riktigt däremot. Jag hann diska, byta skiva, kissa, hämta datorn och sitta vid Fejjan en liten stund. Det är väl en bra, lagom lång tid. Det tycker iallafall jag. Jag har fotat och ska skriva ner recepeptet så ni också kan baka och låtsas att vara nyttiga med tanke på att det är ju faktiskt rödbetor i. Men kom ihåg att ta på er fula kläder. För man vill inte ha rödbetsfläckar på snygg-skjortan. Dom försvinner liksom inte sen..
Recepept på rödbetskaka!
4 ägg
200g skitfint rivna rödbetor
1 ½ dl matolja
100g smält choklad
3 ½ dl strösocker
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
yttepytte lite salt
(Det kan hända att jag slängde i lite kakao också.)
Sen så tar man det blöta och vispar det. Sen blandar man i det torra med det blöta. Skjuts in i ugnen på 175 grader lika länge som det tar att byta skiva i stereon, kissa, diska, hämta datorn från övervåningen och sitta och lalla vid Facebook ett tag. Typ tills klar alltså. Did and Done. Supersmarro!


El recepto in bilder:


Snyggkläder, rödbetsröd tumme och dubbelhaka

Röda betor. Inte gröna, inte gråa. Röda. Ser ni?
Om man inte har ströbröd eller mortel får man taga vad man hava. Digistive-kex och potatismos-mosaren funkade lika bra det med!

El smeto before el mjölo och el sockro.

Där är den i ugnen. Ser ni? Min vackra skapelse.
Sen hade jag lite tråkigt där när jag gick i väntans tider.
Färdig!
Om det är någonting jag kan så är det är baka sån här kaka. Ohmygod vad smarro den blev! Mumma!

Blä.

Har ni också dagar när ni mår såhär? Ont i huvudet, hängig i hela kroppen, allmänt ledsen? Om inte, så det något seriöst fel på mig. Jag kanske har blivit smittad av den sjuka bebisen som satt bredvid mig på bussen igår och höll min hand. Hursomhelst gillar jag det icke. Det blir nog tidig kväll ikväll. Dags att hoppa i säng och läsa lite körkort och sen sussa kudden. Herregud, jag känner mig en gammal tant..

Hos Jonasis

Nu är det dags igen, för ett inlägg alltså. Det värsta är att jag tycker inte att det har hänt något så jag vet inte om jag vet vad jag sak skriva. Men man kanske ska börja med vad jag gör i detta nu vilket är attsitta i Bispgården hos Jonas och jäsa efter att vi har ätit en massa mat. Jonas däremot, ska impregnera sina skor klart innan han sak diska. Moaahahah för arbetsfördelning! Laga mat = roligt. Diska = suger fett. Hur han kunde gå med på det vet jag inte rikgit men det är väl tur att man har sådana massiva övertalnings-skills. Eller så har jag bara hjärntvättat honom. Hehe..
Efter allt det är sagt så kanske man ska vara som alla andra bloggare och skriva en dagens outfit. Den är inte mycket att komma med jsut nu. Mjukisbyxor och Jonas tjocktröja. Klappat och klart. Inte ens en liten strumpa idag. Japp, tappa hakan och bli förvånad. I'm totally wild and crazy.

Sjukling

Vad får man för att man är duktig och är ute och springer? Först en förkylning som sen gör att man kräks i 6 timmar utan anledning och sen en äcklig slemhosta och feber. Men det hindrar inte mig, jag ska ut och träna igen, när jag mår bra igen. Tvingade mig själv till att gå till skolan idag så jag skulle få åka till Jonas (som är jätterolig och ligger och sover just nu..). Herregud.

Mästarinnan

Jag känner mig duktig. Jag tog med hunden ut och sprang en sväng efter maten idag. Det var sjukt skönt tills jag kom hem och satte mig i soffan. Nu har jag ont i hela kroppen. Men jag ska göra om det ändå! Hälsosam, here I come!

Rosa

Känner mig riktigt sockersöt när jag ligger här i mina rosa lakan med gula blommar på och en rosa pyamas och lyssnar på lugn musik. Livet känns ganska bra. Riktigt bra faktiskt.

Superwoman!

Igår var vi på stan och efter letandeletandeletande så hittade jag äntligen det jag ville ha! Jag känner mig typ som SuperSnällaSilverSara eller något i mina nya sexi lackleggings och dom knastrar när jag går men jag gillart ändå! Sen köpte jag en stickad tröja och ett grått linne. Roligare saker än så var det inte.
Och min snyggaste Jennifer fyller år idag så grattisgrattisgrattis på henne! Wiihoo!
Älskarej min snygging.

RSS 2.0