På väg utför

Usch, jag mår inte bra.. Håller väl på att bli sjuk. Känner det på mig. Mår bara allmänt dåligt i kroppen, ont i halsen, jätteont i magen, ont i huvudet av och till och bara lite blä. Jäkla vinter som gör en sjuk.. Do not like it a little bit.

Sommarkänsla

Snart ska jag klippa av mig håret igen! Och ny färg ska det bli också, lite mer sommrig/vårig. Tänkte typ en ljus brun/röd färg istället för min urbleka röda som existerar just nu som bara plågar mig så fort jag ser mig själv i spegeln.
Jim säger att jag såg ut som en kille men det skiter jag i för han gillar mig ju väl inte för mitt hår heller! Även fast han säger att mina fjonger som jag får för att det egentligen är lockigt är så söta. Men jag som vet något om sånt där kan ju säga att dom är inte söta! Dom är hemska och jag känner mig som en fyraåring! Och platta med plattång hjälper inte för mina superfjongar, nejnej plåga mig gärna med dom. Blä.
Men snart är det problemet long gone så jag är på bra humör.

Jag funderar på om jag ska köpa mig lite nya snygga vår/sommarkläder. Typ några fräna leggings och konstiga tröjor och sånt som man kan blanda så man ser ut som om man har åkt i en tidsmaskin från ett annat årtionde. Och så vill jag ha sånna där hemska gladiatorskor, fast dom verkar så obekväma. Jag äger ju inga sandaler för guds skull och man kan ju inte ha flippisar jämt! Det är snusk på hög nivå! Helst av allt skulle jag vilja kunna ha en massa konstiga fina klackar utan att känna mig som en giraff på rullskridskor. Och så skulle jag vilja ha ork att sminka mig. Kanske man ska börja med det, nu när man har någon att göra sig fin för. Fast han kanske inte skulle gilla det om jag började använda en massa högklackat så jag blir längre än han. För då skulle jag vara både längre och smartare (jag vet att du inte inser det älskling men jo, det är jag. Bara inte på typ Volvo och typ traktorer). Fett nice det skulle vara. Jag ska köpa ett par jättejätte höra med platå bara för det, hehe..


Jaha nu går jag hejdå! Pusspuss!

Sommar

Det känns som om allting kommer bli bättre. Jag vet inte rikitigt om det är så, men det är iallafall en känsla jag har..

Men från det enda till blåbärspaj, så måste jag färga håret igen. Jag kan fan inte se ut så här! Frågan är ju om jag ska klippa mig också.. Vad tycker ni? Jag har beslutsångest.
När jag kom hem idag så var det någon jäkel som hade vridit ner värmen på mitt rum (som redan var kallt innan) så det är svinigt här inne! Hur ska jag kunna sova? Burr!

Jag och Jim bestämde att vi ska vara ifrån varandra nu i helgen, men jag vill inte det längre. Visst, jag ska sova i stan imorn men jag vill vara med honom hela tiden! Jämt! Alltid! Han säger att det är nog bra om vi är ifrån varann ibland, så man hinner sakna varandra. Men grejen är ju att jag tycker inte om den känslan, jag tycker bara om när han saknar mig.. Men då kan vi iallafall prata i telefon länge. Och planera. Typ att vi ska åka till Hufvudstaden tillsammans i sommar och att vi ska ner till Nyköping i några dagar och hälsa på hans kusiner (jag tycker vi ska på Bodaborg också men jag tror att jag är ensam om det..)
Jag längtar till sommaren. Slippa halsdukar, jackor och blöta skor för all slask. Bara tt få kunna ligga i solen och läsa eller gå och bada eller vara uppe sent på natten utan att vara klädd som en eskimo. Hallelujah på den säger jag bara.


Pöss, nu ska ma gå ner och kolla om man hittar lite krubb.

Kom

Nej, du kommer aldrig glömma mig.
Jag kommer aldrig att glömma dig.
Du finns alltid, alltid här.
Du finns alltid inuti.

Jag trodde ibland att jag kunde blunda utan att se.
Att jag kunde vara utan det,
det som du ger mig.
För varje dag så är du,
varje gång så finns du där.

När jag känner mörkret krypa inpå mig,
när jag känner hur mina ben viker sig
så vet jag ändå.

Bara om jag blundar så kommer jag att se dig,
om jag faller så räddar du mig från det.

Jag vill höra det,
säg det.



Jag är kär i dig, jag älskar dig.

Sigrid

Inga ord kan förklara det jag känner för dig. Du är min bästa vän och jag hatar att bo så långt borta.
Livet hade varit enklare om jag hade bott kvar, men förmodligen svårare på andra sätt.
Jag saknar dig så mycket, varje gång jag tänker på dig blöder mitt hjärta så jag gråter.
Jag vet att du inte kommer komma överens med Jim och så är det men jag tycker det är synd
för han vill så gärna.
Jag har förändrats till det sämre. Men det har ingenting med någon annan att göra, det är ju bara pga
min egen osäkerhet och hela grejen med flytten och allt annat piss, men det värmer i mitt hjärta att veta
att du finns där ändå. I vått och torrt, min brygga.


Rainymood

Robin tipsade mig om en sida där det är ett jätte härligt regn ljud som är så mysigt att lyssna på! Speciellt om man lyssnar på lite av sin bästa lugna musik till. Prova!


RSS 2.0