But darling, you are the only exeption.

Hejhej! Just nu ska jag plugga genetik och samhälle till proven imorgon och på fredag. Och efter det blir det att springa upp till Britt-Inger och träna lite, måste ju få igång sig själv nu! Det där med att sluta äta socker och börja träna gick inte så bra när mamma bakar så bra.. Så jag har en ny plan! En sak itaget, man vill ju inte chocka kroppen. Börjar träna och sen någon gång i framtiden ska jag bara äta godis och socker på helgen. Men just nu känna det som om det ligger lååångt in i framtiden.
Jag har börjat oroa mig för blodprovet imorgon. Det gör ont och de sticker mig alltid så många gånger som helst för de får aldrig ut något blod. Förra gången använde de nålen som de använder på spädbarn (!) innan det gick. Måste komma ihåg att berätta det imorgon.

Klockrent

På torsdag är det dags igen. Först blodprov och sen till reumatologen. Meen nu till nått kul, jag hittade de här på aftonbladet.se Enjoy!

Hälsofreaket anländer.. nästan

Mamma släpade med mig till gymmet igår så nu har jag olidlig träningsvärk i mina lår och min rumpa. Men jag har bestämt mig att minska på mängden socker jag äter, undantag när jag har mens. Jag tror inte att ens jag själv står ut med mig själv då om jag inte får lite choklad. Men nu gäller det! Bättre mat och mera träning, Kroatien 2011 here I come!

Valentin

Imorgon är det ju allahjärtansdag och jag har turen att få vara med mitt hjärta då eftersom att han ska på någon grej med ungdomstinget inne i stan på tisdag och onsdag så han ska sova här måndag och tisdag kväll, mysigt! Dagen till ära har jag målat mina naglar röda och gjort två små hjärtan på ena ringfingret och tänkte ha på mig något sött och romantiskt imorgon. Som present fick Jonas tre olika praliner av mig som jag vet att han tycker mycket om. Det var varken dyrt eller speciellt, men jag vet att han uppskattade det och det är det viktigaste. Jag tror inte att jag kommer få någonting av honom, men om jag har tur så kanske jag får en fotmassage! Då skulle jag bli glad!
Det är egentligen fruktansvärt svårt för mig att spara pengar till Kroatien och jag är ruskigt stolt över de jag har lyckats skrapa ihop men det finns så mycket saker jag vill ha hela tiden! Det är extra jobbigt eftersom att jag går på stan nästan varje dag eftersom att jag vill ha någonting att göra när jag väntar på bussen. Men jag har varit riktigt duktig och knappt köpt någonting alls på jättelänge. Men det kliar väldigt mycket i fingrarna efter några ringar, helst stora.

Dålig dag..

Jag vet inte men det känns som om orken rinner ur mig. Kanske är jag stressad över någonting som jag inte riktigt vet om eller så är det bara såhär ett tag. Men inatt kunde jag inte sova knappt. Jag låg och vred och vände mig och lyssnade på Jonas snusningar och bara låg och väntade på att klockan skulle ringa så jag fick gå upp och gå till bussen som jag inte heller kunde sova på. De få gångerna när jag lyckades somna så vaknade jag ganska snabbt igen av att Jonas snodde täcket, släppte in kall luft eller armbågade mig i huvudet.
Jag längtar hem.

Plupp.

ÅH! Jag missade en förlossning med typ 3 minuter idag! Jag som så gärna vill se! Men dom små pluppisarna var väldigt söta när dom hade kommit ut ändå. Hujedamej.