Nytt år, gammal klänning

Nytt år snart och det kommer att firas med att jag färgade om håret igår så nu ser jag ut som jag ska. (Vilket är helt galet rött, and I looooove it!)
Jag stannar här i Sthlm över nyår med för det känns så ruttet att sitta hemma med mamma och pappa som går och lägger sig innan tolv-slaget eftersom att jag inte fick åka in till stan och Jim skulle vara ute i Hammarn med sina kompisar så jag skulle vara helt ensam, men nu är jag här med mina fastrar istället och det är mycket roligare!
Jag är lite bitter över att min finfina klänning som jag fick i julklapp som jag skulle ha idag är uppe i Jämtland så jag får ta en annan utan paljetter :( Menmen, jag får väl hitta en annan bra dag att ha min fina nya klänning på! :)

Jag har funderat på om jag ska ha ett nyårs löfte men jag kommer inte på något bra, några förslag?

Puss och kram och smek på benet!

Booring

Var hemma hos FreddyBoy och det var såååååå mysigt. Träffade flickan hans och Junior och det var kul för det var länge sen nu..
Har nog bestämt mig för att jag inte ska ner på sportlovet, jag ser som ingen mening med det egentligen..

Ska kanske ut till Zinkensdamm (av alla jävla ställen) imorgon och träffa en annan polare som bor där .

(ojoj historiens tråkigaste inlägg!)

Bättre sent än aldrig

Jaja jag vet att jag inte har orkat nu på länge men nu kommer äntligen ett inlägg. Stlhm är blött och utan solsken, vilket är precis som vanligt menmen.. Det är myisgt ändå men alla kosinerna och julegranen och hela fadderullan! :)

Nu ska det göras varm choklad och mysas lite till!
Tjingeling och god jul!

Kallt i ballongen!

Det är kallt! -28 grader bara och mina fossingar är kalla!!

Japp, jag låter som en tupp :)

Jag har gjort det. Jag har klarat det! Jag klarade skoterkörkotet! Och jag hade alla rätt dessutom! Ja, att jag inte kunde starta själva skotern med snöret var en annan sak men ändå! Fatta om jag är stolt! Nu längtas det bara efter underbara älskade snö och sen jävlar ska vi öka på miljöförstöringen liite till! :P

Och, om jag inte fuckar upp helt på min speach-grej på engelskan så kommer jag få mvg i engelska A. Fatta om jag är stolt!!

Nu ska jag till turkis-vallis och äta kolakladdkaka och fira min lycka med älskling!
So long och farewell!

I mitt nästa liv ska jag vara man

Jag har ont i magen, mår illa, känns som om jag har feber och ska nu iväg på skoterkurs och köra lite skoter. Fy fan, ibland älskar jag att vara kvinna.. Suck!

Brings tears to my eyes


Arg

Jag har inte varit hemma många dagar den här veckan. Sov borta mån-sön och tis-tors och då sov pojken här istället. Hela helgen ska nu gå åt att ta skoterkortet och jag vill inte! Jag ville ju åka med Jim ut till Hammarn och vara där hela helgen men nehedå! Här ska man göra något tråkigt istället.
Fan, grrr på den som kom på uppfinningen med skoterkörkorts kurser!

Ojdå

Ehm, är det bra när man börjar blöda okontrollerat näsblod första lektionen och blöder av och till fram till lunch då man istället börjar hosta blod?

Jag spyr galla

Det var längesen jag var så här arg, ledsen och besviken! Nej, jag ska inte börja tjata om den äckliga jävla viktfixeringen utan denna gången är det om något viktigare. Och jag insåg nyss att nästa mening kommer förmodligen få er att stänga detta fönster och bara skita i vad jag skriver härnäst, men snälla fortsätt att läsa och reagera!
Detta äckliga jävla tjuvfisket på hajar. Det är olagligt, brutalt och bara motbjudande. Dom fångar hajarna och skär av dom fenorna, levande, och kastar dom sen tillbaka i vattnet, levande utan fenor. Dom sjunker till botten och förblöder till döds. Våran existens är beroende av livet i våra hav och sjöar och vi bara kastar det åt helvete och förstör genom att göra sånt här! Jag är äcklad och har insett att jag måste ta mitt ansvar och göra någonting. Gör det du med. Frågan är bara vad man kan göra..

Nudistera mera!

Ja, nu kommer en av mina jätte konstiga funderingar igen..
Om alla i hela världen gick nakna, skulle världen bli bättre då? Skulle vi kankse slippa denna förbannade vikt-hets då? Jag menar, då skulle man ju se att alla människor är annorlunda och fina på sitt sätt. Och ja, jag inser hur sjukt kallt det skulle bli på vintern men om man bortser från det, skulle det funka då tror ni?

Jamtli

Jag längtar tills imorgon! Jag och mami ska på Jamtli, bara jag och hon på så länge! Bara gå runt där och titta på alla saker och äta och myysa!! Men jag har kommit på att jag måste hitta min tomteluva. För vad är väl en julmarknad utan tomteluva! Annars får jag väl köra plan B: min smurfmössa med julörhängen. Jag undrar vart jag har hett den egentligen? Några tips?

Men, hohoho merry christmas så länge!

Bacon-hostan

Jag känner mig död. Och bokstavligt talat DÖD. Tog svinis sprut-helvetet och min arm värker som aldrig förr! Och det är inte det enda som värker.. Mitt huvud! Mitt kära kära huvud, min kära kära arm och mina kära kära bröst värker! Nej, jag är inte gravid jag lovar. Men all smärta bara strålar ner längs ryggraden också, och det gör det inte bättre vill jag lova!

Och till skolan imorgon ska man för att jag lovade Jim att hjälpa honom att städa och fixa i lägenheten efteråt.

Blä för att må så här!

RSS 2.0