Oj, jag blöder.

Jag blöder näsblod, igen. Tredje gången denna veckan! Och om jag ska vara helt ärlig så är jag lite trött på det. Kom på något nytt, liksom. Oj, det blöder nemen det var ju otroligt intressant. Snyta sig några gånger, hosta lite blod sen tjongpang klart liksom. Kom på något nyare, bättre roligare ställe som jag kan förlora lite kroppsvätska ifrån. Då kommer jag bli förvånad, I promise you.

Om det finns någon där uppe så har han sjukt dålig fantasi. Jag gillar inte det. You have to think outside the box, man!

Dålig start

Jag är hemma igen nu och det känns bra, förutom ont i halsen, snorig och den dunkande huvudvärken som är kvar. Jag gjorde ett så stort misstag imorse. Det första jag gjorde när jag klev upp var att jag gick och vägde mig och såg till min fasa att det var 1 kg mindre än för bara några dagar sen! Jag som bara hade ett kilo kvar tills den stog på 50! Sen insåg jag att det kankse var för att jag inte hade ätit något än. Men det förstörde ändå hela min dag och jag blir ledsen bara jag tänker på det.

Jag ska försöka övertala mamma och pappa att jag ska få sova hos Jim imorgon tills på måndag, han har ju precis flyttat till stan och jag måste ju checka in lägenheten! Och så har jag saknat honom som ett as och jag vet att han har saknat mig med. Vi behöver ses innan jag går under!

Puss<3


Tack då.

Jag åker tillbaka hem idag med bror. Halle-fucking-lujah! Jag har aldrig känt mig så.. unwanted på länge. Jag åkte ner för både min och eran skull. Ni sa att ni ville träffa mig så mycket ni kunde, men jag antar att det var mest prat. Jag har inte känt mig hemma här på flera dagar nu och det betyder väl bara en sak. Jag hör inte hemma här, men helt ärligt så vet jag inte vart jag hör hemma heller.
Jag vet att jag har förändrats, men det har ni med. Jag vill verkligen inte växa ifrån er, inte efter så kort tid heller, men det kanske just är som Jim sa; om det är så att ni växer ifrån varann så är nog det oundvikligt och det känns ju bara dumt om du ska försöka stoppa det. Ingen kommer må bättre av det.
Och helt ärligt så har han rätt, även fast jag inte vill.
Det enda jag kan tänka på nu är att jag vill hem. Hem till mitt rum, mitt hus, mina vänner och till den där kramen som han har lovat mig (och ja, det är en stor grej han kramas typ aldrig!).

Min hjärna känns just nu som överkokt spagetti och min hals som taggtråd. Hälsokur, here I come! Jag ska rensa mitt huvud (känner någon en sån som driver djävulen ur ens huvud. Heter det typ exorscist..?) och bli frisk. Jag vill inte ha det som det är nu. Jag klarar fan inte det mer.

Jag saknar och längtar efter er; Jim, Sandra, Hanna och Hanna. På måndag är det vi igen. Be afraid, be very afraid.. Ni gör mig glad.

Ångest.

Jag tror att jag hade någon naiv bild om hur jag skulle ändras och bli lyckligare när jag kom tillbaka hem hit igen, men jag hade fel. Visst, jag mår bra och så men jag kände mig bara kvävd, strypt och instängd och trodde väl att jag skulle känna mig fri efter att få ha varit här ett tag med det gör jag inte. Samma äckliga gamla känslor sitter i som parasiter på min hjärna. Jag vet inte hur jag ska bli av med dom eller varför dom är där, men det är dom. Jag är inte den jag var förut, inte mig själv. Jag ändrades när vi flyttade och jag vet inte varför eller hur, men jag tycker inte om det. Jag hatar det. Jag vill vara mig själv, som jag brukade vara innan allt det här.
Jag vet fortfarande inte vart mitt hem är, här eller där eller kanske båda?
Men jag längtar tillbaka, min semester är slut. Jag vill åka hem.

Chillis..

Sitter nu hemma hos Tludde med Edde, Tludde och Siggi och bara chillar som faen! Myys!! Vi ska nog kankse äta våfflor sen och det var typ ett år sen sist och det är mumma!

Puss och kram!

Nostalgi

Jag är lite förvirrad över det här med vintertid/sommartid. Jag vet inte om jag vaknade vid halv tolv eller halv ett idag.. Känns som lagom bra liksom! Anyhow, idag har jag varit med Siggi. Först åkte jag till stenhamra och vi chillade där en stund och sen kom Tludde och det var så kul att träffa han! Första gången sen i somras! Det var mysigt att vara i hålan Stenhamra, det var så länge sen och vi var på alla våra konstiga hangarounds och blev sentimentala. Sen så hyrde vi filmen Zack and Miri make a porno, vilket inte är vad det låter som! Det handlade om två rumskompisar som behöver ett sätt att betala räkningarna på och bestämmer sig då för att göra amatör-porr. Men det hela utvecklas till att dom inser att dom älskar varann, och det var så gulligt! Man blev som lite varm om hjärtat... :)

Nu har vi nyss haft tjej-kväll och sminkat varann och gjort varsin tuppkam (fast min blev sne för min lugg är för lång..).

Men kyss och smek tills nästa gång!


Hemma

Är hemma igen nu. Och det känns verkligen så. Står i farmor och farfars kök och ska dricka lite juice. Igår hämtade storebror mig i Uppsala och vi åkte ut till Rosers och åt god mat, såg på idol och en film som hette Patrioten, den var skit bra men hemsk. Värd att se! Idag så åkte vi ut hit till ön igen och Helena, Nicce och Petter kom ut och åt middag och vi hade det mys.

Jag är hemma igen. Puss

B.

Vad är det som händer? Du svarar inte längre när jag ringer eller smsar. Vill du inte veta av mig längre eller? Du sa att du vill träffas när jag kommer hem igen men jag vet inte riktigt om jag ska tro på det, du har betett dig så annorlunda. Har jag gjort nått så kan du väl iallafall säga något till mig så jag får veta det istället för att må så här varje gång jag tänker på dig. Om jag inte har dig, vem ska jag då vända mig till? Du har ju funnits där som mest och gjort mig gladare än någon annan. Ska det bara ta slut nu, utan förvarning? Jag är samma som jag alltid har varit men vem är du? Jag är inte säker på att jag vet längre. Vad har jag gjort för fel? Säg så jag kan få en chans att göra det bättre igen, jag vill ha dig i mitt liv igen. Jag vill inte ha det så här. Du är min bästa vän, kan du inte bara förstå det någon gång?

Schizofren

Idag åkte dom hem igen, alla sötungarna. Jaha, det var det lilla roliga liksom..
Jag känner mig som lite schizofren för jag är depp över att det är söndag idag för det betyder att det är måndag imorgon vilken i sin tur betyder matte med Skyttberg och gympa med SKyttberg. Jag tror att jag vill kräkas nästan. Men, (det här är inte rumba.. HAHA XD) det hände både bra och dåliga saker idag och imorgon så kanske Jim ska sova här. Men han slutar inte för ens runt fyra och jag slutar halv tolv, så jag måste vänta på den lilla pojken inne i stan jätte länge! Men sen ska vi hem och baka kladdkaka :) Det är nice!

Men nu ska jag laga mat. Ciao!

Lördag

Jag tror att det är något allvarligt fel på mig. Jag sov 11 timmar i natt. 11! Och nu sitter jag här och håller på att somna vilken sekund som helst, och jag inte inte gjort någonting på hela dagen! Jag har ätit, vart ute med hunden och sjungit Singstar med Majan. Absolut ingeting kraft ansträngande men jag somnar snart ändå! Nej, nu ska jag gå och sova så jag har iallafall lite energi tills ikväll. Annars kommer jag somna i badet och jag vill inte drunka!

Imorgon åker alla hem igen, och på fredag är det min tur. Jag sak ta mig i kragen imorgon och ringa farmor och farfar så jag har någonstans att bo. Någon som vill gå på bus-eller-godis med lilla mig när jag är hemma på öarna? Jag måste träffa alla igen så jag inte kvävs av längtan. Men nu ska jag sova. Nattinatt.

La bullo de la sockro

Det känns som om jag har tappat det. Jag vet inte vad men det är borta, jag har som nästan ingen ork eller fantasi till vad eller ens om jag ska skriva här på ett tag. Så inläggen kommer nog inte precis att öka i mängd om dagen utan jag kommer nog snarare skriva om jag känner för det (vilket jag oftast gör det är bara att jag inte kommer på något att skriva. Jag vill men fingrarna bara ligger där ovanpå tagenterna och vet inte vart dom ska trycka).

Jag har iallafall insett att livet är bra underligt ibland och den skiten som kommer till en, fastän man inte vill eller ens ibland förtjänar det, måste man se förbi och kunna lämna bakom sig för att vara lycklig. Annars kommer ju hela ens liv bara vara en hög av skit till slut. Lärningsprocessen till att kunna släppa taget är svår .


(Jag är trots allt detta lycklig som en sockerbulle!)

Kyssen och smeket!


This is what I look like...!

Torsdag

Jag har ridit på en häst idag. Nej, jag skojar inte jag har verkligen suttit på en hästrygg och ridit skritt och trav. Jag märkte iallafall att det inte var min grej. Det var ju kul och så men inte mer än så. Jag trivs bättre när jag gör annat.

Men på svenskan så ska vi skriva en själv biografi-aktig sak. YEY! Sånt som är så himla kul! Jag blev som lycklig när jag fick reda på det. På svenska lektionen idag skrev jag tre sidor, och jag vet inte ens om jag har kommit hälften än.. (I love it, love it, love it!)

Pussen och kramen!

Traktor

Hejhej! Det blev inget inlägg igår för jag sov över hos Jim, så nu får jag väl ta igen och berätta om vad som hände igår; vi fick köra traktor! (Och jag var bäst!) Det var svinkallt, gick sakta och det tog lång tid innan vi fick köra, men när stunden kom så var det nice! (Och jag var fortfarande bäst!)

Och idag var det lasange och den var äcklopäcklo. Så min dag idag var inte kül...


...men jag är glad ändå! :D

Pusselipusseli!

Mumma!

Mamma hade tagit upp kokos-tvålen till duschen så nu luktar hela jag och badrummet som en Bounty smakar :) Life is good.




Bakat!

Det kom hela 12 människor idag och fikade på jobbet. Jag hade tråkigt hela dagen så efter ett tag fick jag nog och ställde mig och bakade chokladbollar. Pappa och mamma får varsin. Resten är mina, bara mina! Moahaha! (Och en annan viss människa som har näst intill bara pratat om hur goda dom är och sånt. Så jag har varit sugen på det länge nu..) Men jag måste säga att dom blev väldigt fina! Alla nästan lika stora iaf.. Jag är stolt som tuppen!

Nej, nu ska jag gå och steka bacon. (Och det uttalas bason, inte på något annat sätt om du mot all förmodan skulle få för dig det)

Pussen och kramen runt benen!



My head's so dirty!

Nu är det bestämt. Jag ska införskaffa ett par skinnbyxor. Yeah!

Noodles

Hur man gör nudlar mindre äckliga (inte goda för det går inte):

Häll på den äckliga räk-kryddan , dränk i svartpeppar, citron, salt och oregano. Pepparn gör det så starkt att man slipper den äckliga smaken av den medföljande räksmaks påsen. Resten är nog mest för att man ska inbilla sig själv att man har gjort en gormetmåltid utav äckliga-mask liknande nudlar.


Varför äter man nudlar så snabbt egentligen? Jag menar, det är ju inte som när man äter chokladmousse och sitter och njuter för att det är så gott, utan man mer typ öppnar upp hela munnen och strupen och bara häller i sig allt så man ska slippa smaken. Kanske det är så att vi någonstans i vårt undermedvetna inte vill riskera att det faktiskt är mask vi äter och att den ska få liv i våra magar som i någon konstig sci-fi film. Typ som i Alien vs. Predator där det kryper ut små färdiga rymdvarelser ur en efter ett tag. (Nej, min fantasi är inte normal)

Nästa gång jag har en hand full av kokade maskar eller larver så ska jag ta och koka mig ett paket nudlar också så jag kna jämföra och kolla om det egentligen är samma. Men jag tror inte att jag vågar prova om dom smakar lika. Fy fasiken säger jag bara.

(Och jag menar inte sådana där mumsiga lyxnudlar,utan jag menar dom som kostar 5kr paketet. Bara priset bevisar att det inte står helt rätt till med dom..)


Maskar, larver eller nudlar..? Nu fick du dig en funderare va..?

...

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Jag bråkade med pappa igår och blev mer arg än vad jag brukar och jag vet inte när jag kommer sluta vara arg heller. Gah! säger jag bara..

Blä..

Det var ärtsoppa i skolan idag. Hur kan man servera det i en gymnasieskola egentligen? Det såg ut som spya, luktade näst intill spya och jag tror nästan att det smakade som det också. Tack och lov för den andra sorten som fanns bredvid!

Hela eftermiddagen sen så skulle vi ha arbetsliv och vi gick i en skog och pratde om typ skogsbruk, och det var jätte tråkigt! Men jag gick där och lallade på att hade mina tankar någon helt annanstans... ;)

Puss och kramis!


Vitt :)

Det är snö ute idag! Eller det såg ut som jättejätte mycket mjäll på marken imorse och nu är det bara lite vitt i dikena men ändå! Det gills ju ändå, tycker jag.. Och hade inte det inte varit grå himmel och dimma imorse så hade man kunnat se fjällen också, fasiken vad fint det hade varit!
Enda grejen var ju att när jag kollade ut så såg det som jätte kallt ute så jag klädde på mig vinterjackan, halsduk, mössa och vantar och när jag skulle hem så hade det blivit en så där typ 10 plusgrader och då var det liite för varmt, även fast jag lämnade vantarna i skolan.

Och jag kom på idag när jag väntade på bussen på väg hem, att ingeting gör mig som gör mig lika glad och varm inuti som kramar. Och jag menar inte liksom en hejdå-vi-syns-imorgon-kram utan en riktig hålla-om-kram. Det gillar jag nog mest av allt i hela världen :)

Så därför avslutar jag med att säga; En stor riktig hålla-om-kram till er! (Och en liten puss i nacken)

Sovmorgon!

Nu ligger jag här i sängen nyvaken för jag har sovmorgon idag! (Bara vinka jappjapp, prima skinka jappjapp!) Och jag insåg nu att jag tror att jag måste egentligen gå upp för min buss går tio i... Så det är väl bara att hoppa ur sängen och dra på dig långkalsonger och hela skiten (ja, så kallt är det)


Men på på rumpestumpen!

Snörök på fjälle...

Nu är det bekräftat, vintern är snart här. Fjällen är vita, det är kallt och frost ute på morgonen och hela bussresan hem idag snöade det. :) Jag är glad! Fast jag var inte lika glad när jag hade biologi utomhus hela förmiddagen i skogen idag. Då var det kallt! Men vi hade det så trevligt så..

Jag ringde Björne idag på vägen hem från skolan och insåg hur otroligt mycket jag saknar den pojken! Vi har inte pratats vid så mycket på senaste tiden och har inte setts sen augusti och jag insåg idag hur mycket jag saknar att få träffa honom och prata med honom varje dag! Han är min bästa vän, jag vet inte vad jag skulle göra om inte han fanns där för mig som jag vet att han gör! När jag blir ledsen, nere eller bara behöver någon att prata med så är det ju han som jag ringer för jag blir alltid så glad av att få prata med honom. Om vi tappar kontakten helt så kommer jag bara bli en russin-liknande amöba eller något. Jag kommer liksom att skrumpna ihop innifrån..


(Btw så har jag tagit ett till hål i örat! Oh yeah, so fierce!)

Bröllop

Jag har fått klagomål från min kära faster att jag uppdaterar så sällan så jag ska försöka gör a det oftare. Försöka. Det är inte lätt att komma på saker att skriva om jämt...

Nu är jag iallafall tillbaka från både Linköping och Rosersberg (uttalar man det Liinköping eller Linnköping? Jag och min mor har funderat och vi har lite delade meningar om det där...) och hade det helmys! Fick träffa kära bror och kära Annelie först och sen åkte vi ner till Linköping och träffade Helenan och Niklas-Picklas och lite annat folk som det var länge sen jag såg. Det var som extra mysigt att ses faktiskt för det var ju ett tag sen..
Bröllopet var fint och dom var så fina! Daniel var så fin i sin frack och Emma så fin i sin klänning. Bröllop är en så positiv sak och det är så härligt att gå på dom! Alla är bara lyckliga! Fast jag hade ont i huvudet redan i kyrkan, men efter mat, alvedon och en massa dricka och lite dansande så gick det nästan över, sen var det bara att dansa och skrik-sjunga sig hes!

Idag har jag bara åkt bil, åkt mera bil och åkt lite till bil. Och ja, det var precis lika tråkigt som det låter!

Nu ska jag gå och göra nått kul. Ideér någon?


Puss på rumpestumpen!!

Voy en la aeropuerto! (Eller snart iallafall)

Idag bär det av mot Estocolmo! Eller snarare Linköping men sen så ska jag till Roserberg och hälsa på kära bror och kära svägerska. I Linköping så ska jag på bröllop för min pappas kusin och sen så är det myspys i Rosers. Jag hoppas verklgien att jag kan få träffa mina vänner och farmor och farfar och allt det där men det verkar inte som det just nu..

Men nu sk ajg slänga ner mitt sista skit i resväskan och sen gå upp till mor min.

Puss på foten!

Mongu!

Det är snö på fjällen och jag får titta på det varje tidig morgon på väg till skolan och varej sen kväll på väg hem. Jag älskar det, det är så vackert.

Jim sov över här igår, mamma var nog inte helt lika glad över det som jag var men hon verkade ändå som om hon tyckte han var helt okej liksom. Och han tyckte hon vart trevlig sa han så det är väl bra antar jag.. Jag har insett att jag har blivit en passiv rökare sen han och jag blev vänner och det är inte bra någonstans. Jag har däremot börjat hålla mig på avstånd.. Det är väl iallafall bra?

Skolfoto imorgon, yey! Jag kommer se ut som ett mongo (men det är kanske mest för att jag är ett!xD) men det är alltid lika kul att skratta åt dom andra som ser fula ut.

Kyss och smek!

RSS 2.0