(Gnisslande skor)

Hej! Igår kom Siggi hit, fast planet var försenat en timme så vi hann åka en bit till flygplatsen och åka tillbaka, så jag åt middag tre gånger igår!:) Det blev min egen lagade köttfärssås och Siggi vart bananaz och åt upp allting fastän pastan var slut.
Efter att vi hade ätit så satte vi oss i bubbelpoolen och satte på porrbelysningen och myste hela kvällen där i. Vi somnade vid tre-tiden och vaknade imorse klockan sju! Stolt! Nu så har vi flörtat till oss två cyklar och ska cykla til Mörsil i brist på fanatsi om vad vi ska göra så vi ska köpa Loka!:)

Puss puss!

Jag är lycklig, äntligen.

Jaap, idag är min lediga dag och jag har haft tid att filosofera lite extra mycket idag och just nu så sitter jag här och funderar över vad lycka egentligen innebär.
Är det att ha en pojkvän/flickvän? Nej, jag tror inte det. Jag är singel och lycklig och det finns nog flera som jag där ute i den stora världen. Är det att ha någonstans att bo, ett hus/lägenhet? Nej, jag tror inte man är lyckligare om man har det. Även om jag hade varit hemlös så hade jag varit lycklig, och varför? Det vet jag inte. Jag har så mycket fina saker i mitt liv, trots alla mina motgångar som jag har gått igenom. Från att ha kännt mig liten och som om jag inte kunde göra någon skillnad i världen så har jag insett att jag gör en skillnad genom att bara finnas och vara jag. Både dåliga och bra förändringar. Vissa gillar inte min uppriktighet, frispråkighet eller att jag aldrig ljuger. Vissa gillar inte att jag har så olika sidor, den galna, psykologiska eller den lugna som bara vill sitta och mysa och dricka te med mina vänner.
För mig innebär lycka ganska enkla saker, men svåra att hitta. Att känna sig hemma någonstans, att vara trygg i sig själv, att tycka om sig själv för den man är och inte behöva låtsas, att ha någon som man litar på och älskar i vått och torrt och som älskar en tillbaka och som man alltid har roligt med även när man inte gör något. Att kunna prata om allt med någon utan att behöva skämmas, en bästa vän helt enkelt. Att vara lycklig är att våga stå för den man är.
Jag som har allt det här, borde inte jag försöka hjälpa andra att få det då? Försöka att göra världen lite bättre än vad den är? Borde inte alla egentligen försöka bidra till en bättre värld, utan fördomar och att vi ska trycka ner folk hela tiden, bara för att vi ska känna en fejkad känsla av lycka?
Jag accepterar dig som du är, men det betyder inte att jag måste gilla dig, och du måste inte gilla mig heller men acceptera mig i alla fall.


Att livet ska vara så svårt att hitta en mening med. Den eviga frågan, och jag antar att den kommer förbli obesvarad förevigt. Vad är menignen med livet? Jag söker bara svar.

Puss


Semester!

Jag längtar så mycket tills imorgon! Det är ju helt sinnessjukt... Men jag har också bestämt mig för att jag inte ska jobba då. Jag har jobbat nu nästan sju dagar varje vecka i tre och en halv vecka, jag är helt slutkörd! Jag bara vill inte! Däremot så vet jag att jag kommer nog vara nästan hela dagen på cafeèt imorgon ändå och så men bara jag slipper jobba. Om jag jobbar någe mer nu så kommer jag bara att bli deprimerad och sönderstressad och det har jag varit alltför många gånger så det vill jag inte!

Har haft det tråkigt satan sen jag kom hem så jag fotade lite ut från mitt fönster. Japp, en blomma, ett träd och lite av bäcken. Kvaliteten är i det sämsta laget men det gjorde så att det såg lite coolt ut tyckte jag. Eller?

Puss puss hoppas det blir imorgon kväll snart!!!

Mina drömmar

Det som ockuperar min tid just nu är bara att sitta och googla bilder från mina olika dröm-resemål eller titta på bilder från underbara Thailand. Det finns inget annat ställe jag längtar till så mycket som jag längtar till Koh Samui, ön utanför Bangkok. Maten, människorna, upplevelserna eller bara att få känna sig levande och snorkla ute i Indiska oceanien. Det enda som står på min önske-lista just nu är just det, en resa tillbaka till Thailand med Annelie och Martin. Bästa tiden i mitt liv.
Bilden är från huset där vi bodde med utsikt över poolen och havet. Om man gick åt vänster längs med stranden så finns den bästa resturangen i hela världen, Jun Hom's. Utan den vet jag inte om vi hade kunnat överleva våra två och en halv vecka där.

Mitt dröm-resemål just nu är Sydafrika, kanske mest för min kärlek till först och främst elefanter men längtan att åka på en safari är stor. Jag kan bara inte sluta googla bilder därifrån! Det är så vackert!
Bilden är tagen i Waaihoek, Sydafrika. Jag kan inte sluta stirra!

Men jag ska resa när jag slutar skolan. Hela den sommaren ska jag bara se världen. Jag och min super-duper farmor ska åka iväg och möta upp min faster Sara och hennes man Uffe på vägen. Jag har redan börjat planera en del. Det är det som tar upp min tid när jag dagdrömmer. En del drömmer om kärlek, jag drömmer om att resa.

Deprimerad

Jag vet inte vad det är med mig just nu, jag har bara världens humörsvängningar ehla tiden! Ena stunden vill jag vara social och trevlig med allt och alla och är bara lycklig. Två sekunder senare så blir jag nedstämd och vill bara sitta ensam på mitt rum, nerbäddad i sängen och lyssna på "tycka-synd-om-mig-själv-musik". Varför blir jag så? Jag är ju varken gravid eller har pms vecka.. Jag blir bara förvirrad och ännu mer nedstämd. Vad är det för fel på mig? Jag har en massa hemlängtan i alla fall. Hem till Stockholm. Och ja, jag vet att jag bor här och detta är mitt hem, men är det inte så att man kan ha flera hem? Home is where your heart is, eller? Jag känner mig minst lika hemma där som jag gör här. Allt som snurrar i mitt huvud gör mig bara ledsen, arg och förvirrad. Men det värsta är nog att jag låtsas vara glad när jag inte är det. Om jag inte visar hur jag känner, hur kan någon då hjälpa mig?
Tack och lov att jag har världens bästa vänner, ni är fan allt även om ni inte vet det själva.

Stolt som tuppen!

Stoltast! Jag som är världens mest osmidigaste männsika har precis lyckats klättra in på mitt rum, som ligger på andra våningen eftersom jag inte hade någon hem nyckel och ingen annan var hemma. Fast jag har inga fönster och men allt däromkring var nymålat så jag fick vit målarfärg över hela händerna. Men nu vet jag iaf hur jag ska göra när jag inte orkar komma hem i tid eller råkar bli utelåst! Hehe, tough shit pappa...



Puss på tutten!

Förvirring

Du har liksom fastnat i mitt huvud och jag vet inte vad jag ska göra. Hoppas att det inte är sant, snälla säg att det inte är det. Det skulle förstöra så mycket mer än du tror. Jag har lovat mig själv att jag ska sluta tänka på dig så här, det funkar inte för jag blir bara förvirrad.
Jag längtar efter dig och saknar dig ortroligt mycket men, inte så snällla? Jag vet inte om jag vill...


(Älskling, jag visste redan att vi var två galna cp:n men det vi har kokat ihop nu är nog det värsta vi har kommit på. Vad fan får vi allt ifrån? Hör av dig när du har pratat med Cola-mannen. Bara två dagar kvar nu, jag längtar mer än du kan ana...)


Puss på er!

Yippiekayey motherfucker!

Tid: Måndag 18.50
Plats: Östersunds flygplats
Vem: Sigrid
Vad: Hon kommer och hälsar på mig!!! :D

0% underhudsfett, det kommer bli en kall vinter..

Nu har jag fått nog! Jag vill inte ha denna förbannade mensvärken längre! Nu har jag nog provat allt, så igår i full desperation la jag mig ner på golvet och gjorde sit-ups. I början räknade men uppskattningsvis blev det runt 100, och det är väldigt bra för att vara mig vill jag påpeka! Men allting straffar sig och dagen efter hade jag världens träningsvärk så då gjorde jag bara typ 25 xD Om jag fortsätter så här så kommer jag bli av med det lilla fett som hade hittat sin plats där efter alla kakor och bullar! Hoppas på lite magrutor à la Jessica Alba. Jag vet att mina chanser är små men man kan väl få drömma?
Men att jobba har ändå varit ganska bra för mig tror jag. Jag har faktist fått armmuskler! (Eller så är det bara i mitt huvud det sitter) Skit stolt! Och lite tjockare lite varstans har jag blivit, men fortsätter jag träna så kommer jag väl gå tillbaka till det Annelie säger: Du har ju 0% underhudsfett! Inte konstigt att du fryser hela tin!
Nej, nu har jag bestämt mig! Vikt- och muskel ökning ska ske! Jag ska träna mera och äta nyttigt och mycket avocado (helt stört att man ska äta mycket av det varken om man ska gå upp eller ner i vikt). Egentligen tror jag att den livsstilen passar mig helt ok, jag har ju någon sorts förkärlek för "tjej-mat"...



Kyss och smek!

I'm so tired of being alive but never living.

Make ends meet - Crazy Lixx

Hush now baby, close your eyes
Mama can't tuck you in tonight
She doesn't ever wanna be away
Thats just what it takes to make it through the day

Save those tears, dry your eyes
Its just one more day in paradise


Trying to make ends meet, i'm so
Tired of being alive and never living
We're born and we're dying free
But in between
We're only trying to make ends meet

Hush now baby, go to sleep
Daddy's working late at the factory
He really wanted to be there for you
But daddys gotta do what a mans gotta do

Hold those tears dont you cry
Its just another night in paradise

Trying to make ends meet, i'm so
Tired of being alive and never living
We're born and we're dying free
But in between
We're only trying to make ends meet

Hold those tears dont you cry
Its just another night in paradise

Trying to make ends meet, i'm so
Tired of being alive and never living
We're born and we're dying free
But in between
We're only trying to make ends meet

Mama can't tuck you in, dadys workin late again
They're just tryin to make it
Tryin to make ends meet

(Lyssna på låten, den är underbar!)

Tjockis-Fia!

Japp, jag känner mig så otroligt duktig! Efter att ha sagt till mig själv att jag ska börja vara nyttig och mera hälsosam så hinner det bara bli nästa dag innan jag äter en massa kakor, en hel pizza och en halv skål popcorn. Japp, det var ett misslyckande och jag kände mig ordentligt dåligt så vad gjorde jag idag? Åt 6 stycken kakor! Kalla det vad du vill men ont i magen har jag nu och mår lite lätt illa. (Skärpning nu Sofia, imorgon ska du inte trycka i dig så mycket kakor).
Men det har inte bara lett till magknip, illamående och frossa att jobba på cafeèt, jag har nu blivit mästaren på att göra räkmackor och gubbmackor! (Och för er som inte vet vad en gubbmacka är så är det en macka med gubbröra. Äckel-päckel jag vet, men gubbar är äckliga så jag antar att det är därför det heter så.)

Nu ska jag nog dra ner till köket snart och laga mat. Det blir nog potatisgratäng med det som finna i kylen till. Jag är helt galet sugen på det, trots mitt illamående-magknip!

Puss på näsan på er i alla fall!

Smärtor, sömnlöshet, skratt och kärleksmums!

Hej. Ja, ajg vet att det var några dagar sedan sist men jag har haft fullt upp! Egentligen har jag det nu också det är bara att jag inte orkar jobba mer just nu för jag kommer att bokstavligen dö då!
Min älskade faster med mina två älskade kusiner var här i några dagar och det var så sjukt mysigt! Vi ses bara en gång om året så när vi väl gör det så har vi hur kul som helst och det är underbart! Den äldste av kusinerna som var här, Marcus, påminner mig otroligt mycket om min bror. Han pratar inte så mycket, har liite för mycket ljudeffekter när han väl gör det, får snilleblixtar som han måste säga till folk och när han väl sätter sig ner och spelar något spel så försvinner helt världen utanför. De har båda också den helt otroligt fåniga sidan och den seriösa sidan, båda två tycker vääldigt mycket om att sjunga Singstar (även om storebror själv inte vill erkänna det). Min andra kusin Amanda är det mest söta, gosiga och pratglada energiknippet man kan hitta. Hon springer runt som den är ekorren i "På andra sidan häcken" och babblar på om allt och inget. Gulligast var när hon föklarade för mig och Annelie om vad som händer med dom som kör för fort på vägen. (Med ljudeffekter och stora armrörelser) "If a bad guy goes fast like this, then the police will catch him and then put him in a cage. With a lion.." Är inte det bara jätte sött? (Dom bor i USA så barnen är tvåspråkiga.)
Efter att jag och faster Sara satt ute och pratade i förrgår när alla andra gick och jobbade om allt och inget har jag börjat fundera. Jag tycker verkligen om att jag står så pass nära mina två fastrar som jag gör. Det finns ingenting jag inte skulle kunna prata med dom om. Det känns otroligt skönt att veta att jag kan göra det också. Whenever, whatever.

Imorgon är det en stor dag! Vårat cafè har premiär öppet! Så om ni har vägarna förbi till Agdas cafè i Mattmar, cirka fem mil från Östersund så kom gärna in och ta en fika! Hembakat av högsta kvalitet, bakat med kärlek (och lite frustration och möjligtvis stress)!

Jag måste ta mig i kragen och ringa Siggipiggi-päronpung sen. Hur ska vi annars kunna bestämma när och hur hon ska komma hit upp? Nej, nu blir det skärpning! Jag har tre saker på min att-göra-lista. 1.Ringa Siggipiggi-päronpung 2. Börja äta bättre och mera 3.Städa i mina rum för det ser förjävligt ut nu.

(Ett litet tips; om eran familj någon gång får för sig att måla fönstren eller något annat som gör att fönstrena måste tas bort från erat rum, gör det en dag när du kna sova en annan säng! Jag har provat vardagsrums-soffan en natt men andra natten gick inte det eftersom att det var jättevarmt och jag blev invarderad av mygg och brons så klockan tre på natten gick jag upp och la mig och sov på golvet. Vi pratar nu utan madrass eller någonting. Bara jag, en kudde, täcke och GOLV! Gör aldrig det snälla? Jag tror inte jag sov mer än tre timmar den natten... Och det lilla jag sov var jätte dåligt!)

Puss på lillfingret!

Full av längtan!

Imorgon så kommer faster Sara, kusin Amanda och kusin Marcus hit! Jag längtar så jag spricker efter dom, vi har inte setts sen förra sommaren eftersom att dom bor i USA. Det kommer att bli fullt röj här i alla fall, dom är ju två barn på 4 och 6 år snart och jag kommer nog att ha fullt upp!
Jag var i stan härom dagen med Annelie, hennes mamma (som är min extra mamma) Cicci och hennes lillebror Olle. Eller stan och stan, vi var i Lillänge en bit utanför där det finns ett coop, Lindex, Rusta och sånt. Vi åkte också till Barnens hus och jag blev jättelycklig! För vad kan man annars bli en en jättestor leksaks affär? Jag hittade en massa saker jag vill ha, b.la en jätte stor nallebjörn som var nästa lika stor som jag själv! :)
Jag köpte en försenad födelsedags present till Annelie, tre par skit sexiga trosor ;) och en klänning till moi! (Bild kommer senare när jag har ork nog att fota mig själv med den xd)

Hoppas verkligen att Siggi-Piggi kan komma hit vecka 31 som vi nu har preliminär-bokat! Jag längtar efter dig så syykt mycket!

Puss på vadmuskeln!

Singel igen.

De senaste dagarna så har jag haft en emotionell berg-och-dal bana och det har inte varit en trevlig åktur, tvärtom. Idag när jag jobbade så kom jag till insikten att det är nog det bästa att vi går skilda vägar, som vänner. Jag är mer än glad över att ha få haft dig i mitt liv och jag uppskattar varje sekund. Du har hjälpt mig mer än du någonsin kan ana. Jag tror ändå att det var menat att jag skulle få träffa dig, känna och uppleva det som jag gjorde, att inse att jag är bra. Alla minnen jag har kommer för alltid att vara kvar och jag kommer fortfarande bli lika lycklig när jag tänker på dig nu som då. Jag är inte kär längre, men jag älskar att ha fått haft den här tiden.
Vi båda kände att det var här det skulle ta slut och jag är glad att vi är vänner. Jag blev kär i dig för att du är en otroligt härlig människa och det tycker jag fortfarande att du är, jag hoppas verkligen att vi kan umgås ändå.
Jag var lycklig när jag var med dig, men jag är lycklig nu med utan dig.

*Suck*

Idè torka! Jag vill verkligen skriva, det liksom kliar i fingrarna men jag kan inte! De här jäkla klumpen jag har i magen hindrar mig från att göra saker som vanligt. Kan du inte bara ringa någon gång? Eller gör inte det, jag vill inte höra. Eller? Hela min hjärna har varit fucked up sen jag träffade dig men inte på ett bra sätt, inte idag. Jag älskar att du gör mig galen, men inte på det här sättet. Ingen gör det så bra som du. Vi kan väl lösa det på något sätt, jag kan bättra mig jag lovar! Du får allting att snurra åt fel håll och jag brukar gilla det, men inte nu, inte idag. Det som igår var frustration och panik är värre nu. Men vad kommer efter panik? Psykisk massförstörelse? Jag vet inte, men jag gillar inte en sekund av det.
Hjälp mig att bli av med denna känslan, gör den inte värre, bara bättre. Det enda jag vill är att allt ska vara bra igen. Snälla?

Oops! I did it again..

Liielie och Martin har kommit tillbaka igen! Äntligen så har jag någon att umgås med! (Hallelujah!)

Hela dagen igår så var jag jätte deprimerad och trodde att det skulle gå över när dom kom, vilket det gjorde men bara för en liten stund. Sen var allt tillbaka till att vara bara bajs igen. Smart som jag är så tar jag ut det på fel sätt, på fel personer, precis som jag brukar. Och inte mår jag bättre av det heller, tvärtom. Och man kan ju tycka att jag borde ha lärt mig nu,efter alla gånger detta här hänt men trots allt så gör jag likadant igen...

Jag hatar det här! Vad är det för fel på mig egentligen?

Förbättring!:)

Jag gjorde godaste maten igår, potatis sallad. Jag vet att det inte låter gott men om jag säger att det var bacon, oxfilè, potatis, massa grönsaker och citrondressing till så kanske det låter bättre..?
Det är egentligen helt sjukt (men sant dock) att allting blir godare bara man har lite bacon i. Det är som magi! Fast kanske inte allt, jag vet att jag är mästaren på konstiga blandingar men jag skulle aldrig ha typ bacon i kötttfärssås eller i thaicurry. Fy faen för det säger jag bara.

Hela min målsättning om att gå upp i vikt går faktist ganska bra tror jag. Vi äger igen våg eller så men jag har börjat äta mer, speciellt frukost. Jag hatar frukost för det är bara äckel-päckel men nu har vi något jätte gott bröd hemma så jag äter typ 3-4 mackor varje dag! Det är en stor förbättring jämfört med min halva jag åt förut. Jag har också kommit på att om man blandar oboy i kaffet så blir det superduper! Socker+koffein, kan det bli bättre?

Björne

Tjolahopp tjolahej leverpastej!!!!!
Haha min efterblivna lillebror Björn som sitter mitt i en vägkorsning i Ekerö som sysselsättning och sjunger satan har en vana för att glömma bort mig, vara elak och vara allmänt jätte dryg mot mig hela tiden. Trots allt detta så kan jag inte vara arg på honom, han är ju min bästa vän och vi har alltid kul tillsammans så det går inte. Jag förstår det bara inte, jag har det som en mental blockering i hjärnan. Det är typ som att trycka upp mat i en okänd människas ansikte, det går bara inte!


Puss på örat!!

Stolt som tuppen!!

Tihi jag har precis lyckats skära mig på knogarna av en bit blodpudding. Och då undrar man väl hur det går till men det var inte alls så komplicerat! Vi har typ torkad blodpudding till hunden istället för godis för att det är bättre och billigare och så skulle jag bryta av en bit och skar mig på knogarna..:) Det kändes väldigt lyckat måste jag säga. Men jag har ju lärt mig något nytt idag i alla fall; man kan skära sig på blodpudding!
Annars har jag bakat havrekakor för första gången och lagat mat. Det har blivit så nu att det är jag som står för matlagningen ett tag när dom andra renoverar i cafeèt. Jag har ingenting emot det, jag älskar att laga mat! Men hela grejen med att komma på vad man ska laga är svårt. Idag vettefan men något kul kan jag väl komma på! Jag är lite sugen på typ indiskt eller så men pappa gillar inte det, vilket iofs gör att jag vill ha det ännu mer bara för att jävlas! Kyckling i currysås, here I come!

(Måste försöka förstå mig på den har design-saken innan min hjärna kollapsar...)

Puss på näsan!

Kärlek


Mupp-älskling

Jag saknar henne ovanligt mycket idag! Jag undrar vad det är för fel på mig ibland, jag får saknar-ryck liksom. På olika personer varje gång!!:)

Hejsan hoppsan lillebror!

Jo då nu ska vi prova detta också. Jag vet att jag inte gillar att vara som alla andra men jag fick något ryck. Och dessutom så var Siggi lite delaktig med övertygningen.
Mitt liv idag var ju inte direkt det roligaste, jag har jobbat hela dagen med att måla cafeèt till besiktningen imorgon, men jag hoppas på att jag har tjänat ihop lite pengar som förmodligen kommer läggas på tågbiljetter ner till Sthlm. :)
Saknar Liielie och bror Martin som är nere och flyttar in i sin nya lägenhet i Rosersberg, kan ni inte komma så jag få umgås med några störda människor? Det är så jobbigt att vara den enda som är galen häromkring...;)


Puss på pungen till nästa gång!!

RSS 2.0