Årsresumé

Nu är julen över och imorgon är det sista dagen på året 2010. Och jag har en känsla av att det är då som man ska lista det bästa och det sämsta med året och sånt. So here it goes.
Årets bästa:

Jag kan inte riktigt bestämma mig, för det är mer än bara en sak som är det bästa. Jag bröt mig loss från någon som drog ner mig och hittade istället någon som lyfte upp mig. Och han lär mig nya saker om att uppskatta livet varje dag. Sen så har jag blivit tryggare i mig själv, jag mår bättre. Min sommar i år var fantastisk, jag umgicks mycket med mina fina kusiner. Jag kan inte välja riktigt.
Årets sämsta:

Det vart inte bara ett besök på lilla sjukhuset i år. Först fick jag benhinneinflammation i foten, sen trillade jag omkull med cykeln och sen har det varit blodprov fram och tillbaka för att räkna ut vad det är för fel på mina leder. Och som grädden på moset så trillade jag och slog ryggen i ladugården på skolan.
Men man ska inte klaga. Man får ju veta att man lever iallafall. Jag slänger med lite bilder från julen också till er.

Burr!

Det var så kallt så att det blev is på mina ögonfransar idag. Och halsduken frös fast i mustachen. Och jag glömde vantarna i Hammarn. -33 grader. Huvva!
Men idag ska vi pynta granen!

WTF!?

Okej, jag sitter här och äter de luckorna ur min chokladkalender som jag har glömt. Och bakom lucka elva fanns denna fina skapelse. Vad fasiken föreställer det där!? Det brukar ju vara tomtar och stjärnor och annat juligt. Men det enda jag tänker på när jag ser det där är ett sånt där mjölkningorgan vi har när vi mjölkar kossor. Hjälp mig, please..?

Wii!

Från ett svagt G i matte i nian så har jag nu VG i matte A! Jag är så glaaad!

1 vecka kvar

Nu har jag tänkt i tre dagar att jag ska skriva ett nytt inlägg. Har jag gjort det? Ööh, nej. Som vanligt med allt man ska göra, tänker bara "jag gör det imorn" men jösses vad många dagar bort imorn kan vara.
Men en fantastisk sak har hänt, mitt rum är fortfarande lika rent! Nästan, det står en väska på golvet, men det räknas väl ändå?
Nu är det bara en vecka kvar till jul, hur galet är inte det? Nästa vecka är det julafton med god mat och klappar och gran. Jag och mamma har börjat på stora julbaket och nu står mozartkulorna på förvaring i ugnen och jag gjorde provsmakningstryfflar. Ingefäran vart himmelsk, chilin vart väldigt stark.
Jag råkade missbruka min BrunUtanSol häromdagen så nu ser jag ut som jag vet inte vad, men fläckigt och fult är det. Varför ska jag alltid tycka att jag är blek och använda den där även fast jag vet att jag är sämst på att fördela den jämt?
Förra helgen var jag och Jonas och hans kompisar (men jag tror att dom räknas in till mina kompisar nu också) ute och campade. Nej det var inget tält på fjället, men en svinkall kåta ute i skogen med centimeter stora skarvar mellan dörren och fönstrerna. Visst eldade vi och alla utom jag tyckte att det var jättevarmt och skönt, men jag har ju ärvt kall-genen så jag frös ju som en liten apa och kunde inte sova för att det var så kallt. Och jag var den enda som vaknade mitt i natten av att elden slocknade och fick jag liv i någon annan nära elden? Nej, så jag väckte Jonas som låg längst ifrån och hade svårast att komma ut. Dagen efter vi hade sovit där var Jonas förkyld, jag förstår det för han låg ju slickad mot väggen där det minst sagt var kallt. Och nu tror jag att han kanske har smittat mig med.

Från tjuvlyssnat.se

En familj sitter och fikar. Sonen ~5 pratar högljutt med sin mamma ~35.
Sonen: Du har en snippa och jag har en snopp!
Mamman: Försök att prata lite tystare, gubben.
Sonen: Pappa säger att han har en snopp, men jag har sett den och det är faktiskt en snippa! Eller hur pappa?!
Mycket pinsam tystnad runt bordet.



En pojke ~3 har bakat en sandkaka. Han håller stolt upp den mot en av förskollärararna och ber henne att smaka.
Förskolläraren: Mmm! Vilken god kaka! Vill du smaka lite också?
Pojken: Jag äter inte sand.



Pojke ~5 kommer fram till en försäljare.
Pojken: Vettuva? Nästa år börjar jag skolan och då är jag stor. Då ska jag komma och handla här, för här får bara stora handla.
Försäljaren: Tyvärr, du får nog vänta en så där 15 år innan du får handla här.
Pojken (med ett förgrymmat uttryck): Va?! Vad är det här för pensionärsbutik egentligen?


101210

Nu har jag landat här i Bispgården och är trött som ett litet djur och vill bara sova, men nejnej Jonas vill ju se på Idol och jag tycker inte om att lägga mig ensam för det är inte bara vi som är i den här lägenheten. Jag tror att den är lite hemsökt.
Imorgon bär det av till en kåta i skogen med Jonas kompisar där vi ska vara hela natten. Det enda negativa är att man sover på golvet i en sovsäck, mindre bekvämt. Men roligt är det ju ändå. :)
Imorse fick jag reda på att klädbutiken Rut m.fl hade nyöppning och de första hundra fick en goodiebag så jag, Frida och Hanna sprang allt vad vi hade dit ner och när jag såg vad som var i de blev jag liite besviken. Några godisar, en sjal, lite olika papper om rabatter på bl.a en blomsteraffär (varsågod mamma, it's all yours.). Men kul ändå. :)

Bildbomb med nystädat rum.

Jag tror inte att det finns någon som är så bra som jag. För första gången sen sängen ställdes dit har jag dammsugit under den och jag hittade en massa roliga saker där! B.la min älskade IseIsbjörn. Stolt som jag är var jag tvungen att ta några kort. Enjoy.
Kolla vad mycket golv som fanns under ett tjockt lager av kläder!


Fick av Jonas i somras.



Jag på min ettårsdag. Är jag mig lik?


Trött tjej..

Jag kollar på klockan varannan minut och får panik för att jag borde ha sovit för en halvtimme sen. Men inser jag att jag har sovmorgon imorn till 06.40. Woho! Nästan en timme längre. Fortfarande för tidigt för en normal människa, snällasnälla ge mig lite helg? Bara en så där 10 veckor, 1 år?

Oh long Johnson!

Jag tror att jag sak gå på hälsokur när jag kommer hem igen. I helgen har jag nästan bara ätit skit saker; ostbågar, cheeseballs, choklad, godis, läsk.. Det plus en massa god mat av moi och älskling. Men jag känner straffet av allt skit jag har tryckt i mig. Magen värker, illamåendet börjar krypa fram, jag blir latare (okej, jag är alltid lat men det blir extremt nu) och huvudet känns lika tungt som på en nyfödd bebis.
Jag upptäckte att jag inte behöver åka lika tidigt imorgon som jag brukar göra så min buss går inte förens halv tio vilket är skönt för mig! Det betyder sovmorgon och att jag hinner klämma och känna på Jonas lite längre än vanligt.

Vi skrattade länge när vi såg den här. Om och om igen..

Zzzz..

Jag håller på att dö av trötthet men jag måste berätta hur jag började min dag.
Jag klev på bussen och satte mig bredvid en tjej på typ 25år, lutade tillbaka stolen, satte i musik i öronen och skulle sova. Men då märker jag att det går inte för hon som jag sitter bredvid snarkar så jäkla högt! Så jag kunde varken sova eller lyssna på musik för det enda jag hörde var hennes snark. Herregud säger jag bara, herregud.

RSS 2.0