Luven&Glois

2 pass avklarade, 3 kvar att göra. Mjölka, mjölka, mjölka.. Att det kan vara så jobbigt att ta hand om några djur. Men vältränad blir man. Det finns nog ingenting som tränar armarna lika mycket som att skrapa bajs och sopa ensilage gör. Hujeda mig. Men jag tror att Glois och Lurven blev liite glad att jag kom tillbaka igen. Jag kan ju inbilla mig det iallafall. Och lunchen råkade jag ju glömma i kylen som är inne på kontoret som är låst. Bra Sofia, braa.. Jag tror att vi överlever. Det finns ju apelsiner eller något i Djurhuset, kanske.
Om vi har tur så kanske vi får se en kalving. Wihoo! Jag tror att jag sak försöka hypnotisera kossan så hon skyndar sig att föda. I want to see!

Just nu sitter vi opch sprider våran stank i skolan datasal. MOAHAHAHA!


 

  

Igår var det fyra månader sen du frågade.
Jag tvekade aldrig och ingenting har fått mig att önska att jag hade gjort det.
Du är underbar precis som du är.


Muuu.

Nu är det dags igen. Ladugård. Egentligen så var det Hanna och Sandra som skulle jobba men Hanna blev sjuk och då sa jag att jag skulle ta hennes plats, men eftersom att jag redan har jobbat min gratis helg så borde jag få pengar den här gången och det är ingen liten slant heller. Närmare 2500 kr för en fredag, lördag och söndag. Men sen så får man ju slita röven av sig också. Men efter det så är det ju höstlov så jag vet inte om jag kommer vara kontaktbar på måndag, jag kommer nog sova hela dagen. Men vad gör man inte för att hjälpa en vän? Om jag inte hade jobbat hade jag varit med Jonas, men han sa att det var okej så då får jag ju lita på det.
Nu är det frukostdags. Puss.

Jag, Simon & Garfunkel

Nu har jag lite paus med en massa jättebra musik spelad på hög volym efter att ha städat rummen så det ser ut som att en människa bor där istället för en kloakråtta. Efter min lilla paus så ska jag plugga samhällskunskap där vi har prov om demokrati och makt på fredag, det är verkligen jättesvårt! Men jag har ju kommit på nu att jag verkligen starkt ogillar Nordkorea.
Förresten så har jag färgat håret. Så här blev det. Pöss!

Ojnej

Jag är så trött efter den där ladugårdssaken. Och det hjälper ju inte hur mycket jag än försöker sova. Jävla skiit..

Fjös-piga

En sak är ju iallafall säker. Jag kommer inte att bli bonde. Jag har så ont i hela kroppen. Jag och Hanna skulle jobba våran vecka som är obligatorisk inom kursen lantbruksdjur så då gjorde vi det, varje dag efter skolan till klockan åtta på kvällen. Men vi vet ju att man kan jobba helg och tjäna pengar om man jobbar en helg gratis först så det skulle vi ju göra. Börja klockan 6 på morgonen jobba till 11 och sen ha rast till tre och sen jobba igen tills man är klar, typ vid sjutiden dvs. Låter inte jobbigt än? VARJE pass gör man samma sak; mjölka, rensa skit, kratta, sopa, springa runt, utfodra, MJÖLKAMJÖLKAMJÖLKA! Min kropp värker! Men jag har ju lärt mig nya saker. Kossor är dumma i huvudet, bajs är tungt, jag ska inte bli bonde. Idag skulle vi mjölka men jag tror inte att kossorna tyckte det. Jag blev först sprkad i ansiktet, sen piskad av en bajsfylldsvans först på läppen sen ögat och sist munnen. Min läpp sprack och jag började gråta i frustration. Jag hatar dom där jävla kossorna.

För allas tuttar!

Nu är det reklam-dags!

Den 21 oktober är det Agdas goes Rosa i förmån för bröstcancerfonden här i lilla Mattmar så kom förbi! Det är biljettförsäljning på cafeét som gäller och man måste köpa biljetten innan själva förestälningen. Det är först till kvarn som gäller så spring allt vad bena bär! Det kostar 100kr och då ingår underhållning och något litet att äta och dricka.Om ni inte har möjlighet till att komma förbi så kan ni alltid gå in på Rosa Bandets hemsida (www.rosabandet.se)och klicka in er på insamlingar och lägga ett bidrag under fliken Agdas goes Rosa. Världens bröst behöver erat stöd!

Ledsen Gubbe.

Jag var på hos doktorn idag. Tog en massa blodprov. Från armen. Det gjorde ont och var inte kul. Och mitt nagellack har förstörts.

Multi-tasking

Jag hade sovmorgon idag, börjar inte förens 12.40 men innan dess ska jag till doktorn och kolla knäna. Men jag sov hela långa vägen till klockan 8. Det var så skönt! Och så nu har jag flera timmar på mig att göra mig klar. Jagn hann sminka mig, fixa håret, måla naglarna och plugga lite. Det känns bra idag bara, helt enkelt. Och så ska jag ha min förta körlektion på körskolan idag. Jag ska klara körkortet samma månad som jag fyller 18. Jag har bestämt det.

RSS 2.0