Grrr..

Jag blir så irriterad! Jag har precis suttit och läst typ Kissies och Dessies blogg (för har man nå roligare för sig än att sitta och skratta för sig själv åt dessa patetiska varelser?) och denna jävla viktfixering är helt galen! En hade bokstavligt skrivit att "vara smal-det viktigaste i livet! Vem vill väga 70 kilo liksom?" 70KG ÄR INTE MYCKET! Det som folk måste fatta är att det inte är vikten som spelar någon roll utan det är ens hälsa, hur man mår, bmi och hur man mår psykiskt som är viktigt. Och om man är fixerad vid sin vikt så mår man inte bra psykiskt och då faller hela ens värld samman.
Jag kollade mitt bmi för några dagar sen och det var runt 17-18. Man ska ha 20-25 för att vara "frisk". Vet ni vad detta betyder? Jag är underviktig. Och jag har ändå gått upp 2kg sen skolan började och innan året är slut vill jag ha kommit över 50-strecket. Jag förstår denna otroliga besatthet vid att vara smal och se snygg ut och blablablabla.. Men det dom inte inser är att det inte är snyggt att se ut som en jävla plastdockaoch trycka upp tuttarna till nyckelbenen, för det kommer ändå bara resultera i att dom hänger nere vid knäna när dom blir äldre.  Är det värt det, för att killarna ska stirra på dom och tycka att man duger? Jag tycker inte det. Jag har bestämt mig för att satsa på att vara bara jag och ingen annan istället. Vara ärlig och skita i vad andra tycker och fokusera på min egen lycka och de människor som beyder något för mig är det enda viktiga just nu. Och mat. Matmatmatmat! It's like my mama always said (ja, jag citerar Forrest Gump); äta bör man annars dör man!
Lär er det någon gång för sjuttsingen!!

Jag knarkar :)




Men jag tror helt ärligt att det är den finaste kärlekslåten som har skrivits på detta underbart fina språk vi har xD

Men på tal om morötter, så hade jag nationella i engelska idag och det var uppsatsdelen och jag blev så happy! Det är väl det som jag vet att jag är nå bra på så min penna glödde! Biologiprovet som var efter vill jag inte ens prata om, så dåligt gick det! Men jag tror (hoppashoppas) att jag blev godkänd för jag vill inte göra om det där pisset igen. Dummadumma botanik-skit.

Jag är så avundsjuk på Jim just nu. Det är torsdag och han är på fest medans jag sitter här hemma och tynar bort och skriver en hemuppgift. Jag är inte avundsjuk på drickat, men på att få vara fri och vara med kompisar och bara ha kul närsomhelst, varsomhelst! Jag måste flytta hemifrån! Buhu för mig..!

Imorgon är det vaccination som gäller här och inte mot svinis, inte än, men min sista spruta mot livmoderhalscancer! Så skönt att det är den sista! Jag tror att jag aldrig har fått så här mycket konstigt insprutat i min kropp under hela min livstid som jag har detta år! Och snart är det dags för grissprutan, japp den 3:e kör vi. Bieffekter, here we come! Uschochfyochblä!

Onsdag

Vi var på Jamtli idag med min grupp och det var helt sjukt vad roligt vi hade! Först fick vi titta på en massa konst och sen måla våran egen. Efter det sprang och jag Hanna upp på toa och när vi skulle ner hittade vi sånna där speglar som gör att man ser helt mongo ut och stog och skrattade åt varandra hur länge som helst tror jag, innan vi åkte storsjöodjurs ruschelkanan ner och skrattade som två tokar! Vi tog med oss Hanna och Sandra och sprang upp igen och gjorde samma sak igen, vi fyra. Det var så otroligt kul! Vi sprang sen ner till djuren och jag och Sandra försökte lösa ren-inävls pusslet men lyckades inte så vi sprang och pillade på djuren istället.

Efter det åkte jag och Hanna tillbaka till skolan och hade våra utveckligssamtal och mittt gick som det brukar. Jag är som trött på att vara "den snälla flickan" jämt. Och trots att jag har ändrats sen vi flyttade så får jag fortfarande samma omdömen av lärarna.. knäppt! Men jag vill inte vara den skolkande bimbon heller, finns det inget mellanting? Jag är trött på att vara så duktig jämt bara.. (och jag inser hur dumt det låter..)

Nu sitter jag bara här och pluggar (för ovanlighetens skull..:P) biologi och ska väl snart börja mata mig igenom resten, men först tror jag att jag ska baka mig en liten sockerkaka :)


Så fort dörren stängdes bakom mig har jag saknat dig. Jag hoppades att du skulle komma efter, bara för att få krama mig en sista gång innan jag åkte men jag visste att det inte skulle hända. Du har ju dina vänner och lektioner men man kan väl få drömma? Min favoritstund på hela dagen är när du drar mig mot dig för att bara få hålla om och krama mig och jag vet att din favoritstund är densamma. Jag vill ha dina armar runt mig, din kind mot min och få höra dig säga vad ditt hjärta känner. <3



Jim

Jag gjorde det. Jag vågade faktiskt. Det tog tid och jag har nog aldrig varit så generad i hela mitt liv. Men jag frågade och han sa ja. Nu är det inte jag och han längre, det är vi.

23/11 <3

Jag drunknar

Livet suger. Den här helgen suger. Plugga, plugga, plugga.. Men jag har ju mycket att välja mellan iallafall! Engelska, biologi, arbetsmiljö och säkerhet, traktor-teori eller arbetsliv/djurkunskap. Fan, jag kommer implodera snart! Det ska bli så skönt att få åka till Jim ikväll och sova där så jag kan få glömma och slippa plugga för två sekunder! Orkar inte mer!!

Men Sofia, har du ett hus på huvudet?

Jag tror att det var typ den äckligaste känslan någonsin jag fick igår när jag ställde mig i duschen för att tvätta ur färgen. Det såg ut som blod, och i kopiösa mängder dessutom! Jag trodde att jag hade råkat typ hugga av mig huvudet eller något! Det var helt sjukt! Jag har hittat en massa saker som har samma färg som mitt hår nu iallafall.. Min kamera, min jacka, min körkortsbok, vårat hus... Behöver jag ens fortsätta? Det är ser så grymt ut och det är så skönt att ha något nytt för jag hade tröttnat på det gamla!

Jag har en enorm längtan till julen, fastän jag hatar den över allt annat för jag får sådan sjuk ångest över alla dessa julklappar! Grrr...

Puss och kram så ses vi snart!

Mitt huvud brinner.

Och jag skojar inte det ser ut som om det brinner! Jag sitter här med färgen i mitt hår och jag ser så sjukt rolig ut att jag nästan måste skratta åt mig själv! Sandra visade mig den här låten som jag sitter och lyssnar sönder sen dess för den är underbar. Tacktack jag vet att jag är dum, men jag ska försöka bättra mig. Du förstår mig som ingen annan.


Som satan själv.

Japp, idag gjorde jag det. Jag gick och köpte mig färg till el håret. Rött ska det bli, och jag pratar inte om sådär orange som de naturliga har eller sådär brunrött som jag hade innan. Vi sncakar röttrött på högsta nivå. I'm gonna be soooooooo sexy! ;D


Pussen och kramen och kyssen och goset!!

Botemedel för olycka

1. Ät en chokladmuffin.
2. Ät en till.
3. Kolla på skor på alla internetbutiker du kan hitta.
4.Bädda ner dig själv i sängen med minst 2 fluffiga duntäcken och fyra kuddar.
5. Ät djungelvrål och mariekex.
6. Tänk på kladdkaka till du somnar.



Works every time! (Fast bara när det handlar om kärleks-relaterade känslor och detta inkluderar kärlek till vänner eller familj.)

Djupt

Jag känner mig som tom, fast det gör ont. Förklarningen är för lång och komplicerad för att jag ens ska kunna förstå den själv.

Bästa tiden




= Kärlek

Kan någon förklara varför?

Jag gillar verkligen inte människor ibland. Jag jobbade på cafét idag, det kom fyra människor och fikade. Fyra. Det är inte ens en i timmen. Det gick inte ens åt en hel kanna med kaffe, fastän jag drack en stor mugg också. Men det som irriterar mig mest är dom två tanterna som kom in sist. Dom tittade runt lite grann på utställningen, tittade på mig och sa: Hej, vi har varit på julmarknaden i Ytterån så vi har redan fikat och vill inte ha något.
Sen gick dom. Jaha, och varför kände ni att ni behövde åka förbi och säga det? För att göra mig avundsjuk för att jag inte får talla på era pengar eller? Nej, jag skulle inte tro det. Mongon..

Nejnej jag är fullt normal.

Jag har suttit nu i flera dagar och funderat på om jag kankse ska försöka åka och hälsa på mina kussar, faster och Uffeli-puffe i vår (ja, jag tänkte prata med er mer i jul för än så länge är det bara en tanke) men mor och far vet inget än så, schh..!

Skulle egentligen in till stan imorgon kväll men det går inte för bussarna går inte så sent och det finns ingenstans att sova! Gah vad jag hatar länstrafiken som inte ens kan få ihop en vettig busstidtabell! Grr på dom!


Nu ska jag lägga mig i sängen och dränka mig i självömkan. Puss och hej!

Uppehåll

Jag vet inte om jag kommer skriva så mycket på ett tag nu. Kanska bara några dagar eller så men det händer bara dåliga saker som jag inte vill skriva om, men jag kan inte ignorera mina känslor och skriva om något annat.

But I'll be back, watch me.

Ångestfylld lycka.

Jag sov hos Jim inatt. Efter att ha slagit varandra i sömnen och legat så långt ifrån varann vi kunnat så vaknade vi 40 minuter innan bussen gick och bara låg nära och höll om varandra tills vi insåg att vi var tvunga att gå upp, fastän ingen av oss ville.

Du gjorde min dag, jävlaskit måndag som det ändå är, så har jag varit lycklig hela dagen. Tack<3

(Snälla, snälla bestäm dig. Jag vet vad jag vill och jag märker att du vill så vad är problemet? Det är skit jobbigt att inte ens veta vad du tänker)



For you

Man kan inte än annat bara älska hennes musik. Slutet är underbarast.


Ironi

Finns Gud så är han schizofren. Först blir livet piss och man är ledsen och sjuk, sen städar man och hittar en påse med djungelvrål och en rulle mariekex i ens byrålåda, utan att ha en aning om hur dom kom dit!

Halvätna må-bra saker. Ibland undrar man..

Häppy Börthdej!

Vi gratulerar, vi gratulerar vi gratulerar våran Sigrid idag! (Går den verkligen så? Jag kunde ju inte ta ja må hon leva för den hade hon tagit till sig själv redan..)

Skit samma!

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år! (Publikens jubel; whooooaaaa)

Du må se ut som en tjej men innerst inne vet att dom där mans-raparna och mängden mat du trycker i dig beror bara på en sak; You are a man, sister!

Menmen fyller år gör du och detta ska firas. Jag har gjort min beskärda del och köpt ett par skitsnygga discoleggings och skrev ett otroligt konstigt, fult och det skulle föreställa ett brev men jag vet inte vad det blev. En bussremsa fick hon också. Finfina presenter det där! :)



Är hon inte bara för vacker?


Tråkigt

Jag har egentligen inte så mycket att säga idag. Jag tröttnade iallafall på att vara ledsen så jag var glad istället.
Marken är vit nu, jag pulsade mig fram genom den enorma mängden snö imorse (wow en hel decimeter!!)

(Ja, det är ren utfyllnad)

Lars Winnerbäck

Under min depp-period för några år sedan så lyssnade jag på mycket Lars Winnerbäck. Hans deprimerande ton och texter hjälpte mig. Alla dagar som hans musik spelades högt i minaa hörlurar och gjorde att jag kände mig mindre ensam, kanske lite gladare. När jag lyssnar på hans musik så vet jag att saker och ting inte står rätt till.



(Jag har börjat lyssna på hans musik igen.)

Kli i fingrarna.

Jag kan känna hur jag behöver skriva av mig men det går inte bra. Lyckades få till något igår och idag men jag ska vara typiskt medel-svenskig och tycka illa om det jag skapade. Hela jag är bara uppfylld av tankar, förtvivlan och förvirring och jag måste få ner det på papper, i ord eller något innan mitt hjärta spricker.
Jag vet vad jag vill, men väntan på dig är olidlig. Det kommer inte bli vi eller hur? Fan.

Hoppas inte på grissjukan

Jag är sjuk. Och jäklar vad dåligt jag mår, min äckliga förkylning gör att jag tappar greppet om den lilla mentala hälsa jag hade förut. trots att jag har mått så här sen sista dagen innan jag åkte hem från Sthlm så intalade jag mig självatt jag var tillräckligt frisk för att kunna sova hos Jim (jag hade inte träffat han på en vecka, vi saknade varann. Vad ska man göra liksom? Det var nödvändigt.) och vi hade skit kul! Jag vaknade mitt i natten och såg att han låg och log i sömnen, jag trodde jag skulle dö! Det var så sött!
Det känns ungefär som om min hals är med i ett världskrig och har precis kapitulerat och får nu ta emot all stryk den kan. Så ont gör det typ. Jag funderar på om det är värt att amputera bort skiten, fast jag skulle inte vara så snygg efteråt.

Jag har börjat sova så där dåligt igen. Igår somnade jag vid kl. 19 och vaknade imorse kl.6 men gick ändå runt och var trött satan hela dagen. Det är inte bra. Någon som vet hur man skulle kunna få sig en bra natts sömn, utan att behöva sova bredvid någon? Man kan ju inte alltid det trots att man vill...

Puss och kram.

RSS 2.0