Djuren på skolan






Jag önskar att jag hade kort på kalvarna med men det har jag inte..

Müsigt..

Klaga inte på att jag inte skriver för jag har bara ingen lust kvar att göra det. Men bara för att ni otroligt få som läser ska bli nöjda kan jag ju berätta om gårdagens äventyr.
Jim och jag åt i stan och tog 1820 bussen hem och precis innan vi satte oss på bussen kände jag illamåendet komma.. Jag sov en liten stund och när vi var nära hem så kände jag att jag måste spy, och det skulle hända där och då. Men, jag vill inte städa spya på en buss så jag svalde och han precis komma utanför dörren innan allt kom. Och det kom på mina skor. Eehm.. ja, skor som kostar 1300 kr är nu lite annorlunda i färgen än innan..
Men Jim fanns där hela kvällen och tog hand om mig och vi pratade om en hel del djupa saker och det är ganska ovanligt.

Eehm.. ja. Typ utfyllnad.

Sen jag flyttade och fina nya underbara vänner så märker man hur man ändras. Asså, inga stora grejer men förut brydde jag mig mindre jämt om hur jag såg ut, utna jag bara orkade inte och var lat och kände att det spelade ingen roll. Men nu jäklar! Jag har ju typ samma kläder, men det är liksom nagellack och smink och fixat hår vissa dagar. Jag blir förvånad av mig själv..

Längtar efter bror och svägerska som kommer i helgen. SKYNDA ER!

Bondjäveln

Det har varit lite glest nu på sista tiden jag vet men, jag sov över hos Jim i söndags och igår så sov jag hos Hanna och det kommer jag göra idag igen så ni får ursäkta.
Igår kväll var jag och Hanna ute och mjölkade hela kvällen och vi blev bajsade, kissade och mjölksprutade på! Vissa kossor tyckte att det var jättekul att sparkas också men mästarna som vi är lycades ha alla revbenen intakta (till skillnad från Tobbe. Tre revben bröt han av en kospark. Holy camole!). Vi kom i säng typ vid elva tiden igår så nu är jag helt död och inte så värst jättesugen på att gå ut ikväll igen men man har ju inget val!
Det känns som att jag kommer somna på lunchen.. Väck mig isåfall!

Nu ska jag dra vidare! Pusshej!

Allahjärtansdag

Nu kanske ni tycker jag är konstig, eller för ung för att känna så här men jag älskar verkligen Jim. Tro det eller ej. Han har nu lovat att inte kolla här så jag kan lägga upp vad jag har gjort till honom i allahjärtansdag present. Jag har faktiskt gjort något helt själv och är ganska så jäkla stolt över mig själv. Jag har skrivit en låttext. Hoppas han gillar den. Men säg inget till han!

There's no one other than you
I don't expect you to understand.
Close your eyes, grab my hand and you'll feel
it's real.
Somewhere deep inside you are there.
Somehow  I can't forget your smile
your kiss.
And please just for a while let me feel,
I'm no longer alone.

There's nothing that could make me change my mind.
There's nothing we can do to slow down the time.
And when I'm lying in your arms let me say,
forever let in be this way.

I know you don't get the signs I give
to you.
I know it's stupid but I just want this
to be true,
And there's not even a day when I don't think of you.
Tell me you feel it too.

There's nothing that could make me change my mind.
There's nothing we can do to slow down the time.
And when I'm lying in your arms let me say,
forever let it be this way.

And I
just wanna be happy.
And I,
can't think of nothing, nothing, nothing other than you.

There's nothing that can make me change my mind.
There's nothing we can do to slow down the time.
And can you tell you tell me now,
do you feel like I do?
There's no one other than you.



Och vad ska det här vara bra för?

Usch, att jag ska komma på så konstiga presenter till honom på allahjärtansdag. Jag kommer ju inte våga ge bort den! Om han tillåter så kommer jag att lägga upp vad det är för något här sen, men grejen är att det tycker jag inte verkar alls lika jobbigt som att ge den till honom. Man börjar ju undra vad det är för fel på mig då.. Och jag vet ju inte om han läser här så jag kan inte skriva vad det är fastän jag så gärna vill!
Fjärilarna blir bara fler och fler!

Tack pappa <3

Äntligen kanske det kommer bli bättre. Jag är trött på att må skit.

Sparka på mig tills jag ligger ner, jag kommer bara ställa mig upp och sopa bort smutsen.

Jag blir så arg! Att folk inte kan sluta klaga på Stockholmare och säga att vi är dumma i huvudet bara för att vi råkades födas på en annan plats i lilla plutte-sverige? Vad är grejen? Ni hatar oss och sen säger att ni är mina vänner, men hur kan man vilja umgås med folk man hatar? Jag vet jävligt väl att jag är ifrån Sthlm, det behöver ni inte berätta för mig för jag måste säga att jag är JÄVLIGT STOLT av att vara en nollåtta! Och om ni vill tracka ner på allt det som definerar mig så go ahead. Men tro inte att ni är min vän sen. Jag förtjänar fan bättre än så, och jag klarar mig fan bättre utan er.


Blandat

Idag åkte han, tolv bussen för att åka till Hammarn och sen till Sthlm imorgon för mönstringen. Ojojoj den stora pojken ska ta an hufvudstaden alldeles ensammen. Tusse liten då.. Jag är nästna som lite orolig. Fast inte för att han ska ttyp tappa bort sig eller så utan mer att han inte kommer få lumpa än utan måste söka igen nästa år.. Usch, den besvikelse som kommer bli, jag vill knappt tänka på det. Därför, till en sak från en annan så är det abra jag och mamma hemma idag och vi ska äta tjejmat: chilipepperlax med mangoröra och bulgur! Mumma på den! Sen blir det väl bara att pluggapluggaplugga som vanligt.. Jag tycker det är deprimerande att mitt liv består i princip av bussresor, skolan och att plugga. Mina vänner känns det som om jag inte har någon tid för, så fort någon ringer så säger jag bara att jag inte kan prata för jag måste plugga eller så är jag med Jim eller bara för trött för att kunna få fram några ord.
Jag har länge funderat på om jag kanske ska försöka hitta några sömntabletter men jag vet inte.. Känns läskigt..

Lady Gaga

Är det bara jag eller blir man helt förvånad av den musikalitet som finns i denna lilla människa och som inte visas i hennes album versioner?
Jag bara älskar grejen med foten!


And what's up med hela bubbel-saken? Mumma, vad cool hon är!



Avgaser i hjärnan

Efter att ha varit nere på isbanan sen kl halv tio och knappt drukit något så är jag yr i huvudet som ett litet djur och mår ganska illa. Jag tror att jag har andats liite för mycket avgaser kanske.. Det var ju nästan helt omöjligt att köra idag, man körde av och körde fast och när man satt fast så satt man ordentligt! Pappa har nog rekordet, fasiken vad jobbigt det var! Jag tror på att jag kommer ha träningsvärk imorgon..

Nu ska man ta och lägga sig i sängen och försöka sova bort yrslet ett tag..
Pussen & kramen!

Don't Phunk With My Heart

Nu har jag gjort matsäck tills imorn när jag och pappa ska ut och köra bil. Våfflor blev det, några chokladiga dvs att det är oboy i smeten. Mumsigt!
Min dag idag har inte varit så värst trevlig men ibland har man dåliga dagar, och humöret vill inte gå upp vad man än gör..

Har grym svans och rump värk efter att jag typ gled på svanskotan ner för halva trappan bredvid ap-berget i stan. Men tur som det var var Hanna där (fast hon fick lite smått panik och inte visste om hon skulle skratta eller gråta) och drog upp mig. Jag tycker det känns bäst att skylla på andra saker som typ Siggi som jag pratade ed så jag tappade koncentrationen xD eller att mina byxor fastnade i min väska (som jag sen typ slängde på en gubbe men jag bad om ursäkt och det var okej sa han..) eller den lillalilla bajs trappan som är rund av snö och is.
Men här sitter man och är lite sentimental och lyssnar på Black Eyed Peas gamla musik :)


Pluggning..

Här sitter jag bland alla papper och böcker och pluggar fotosyntes, men jag täntke att efter en timme så är det väl dags för en paus! Så jag har bränt en skiva tills imorn när det är tjejkväll med flickorna! :) Jag längtar och det ska bli grymt kul. Hela maskerad saken är uppskjuten, varför vet jag inte rikitgt men så blev det iallafall. Så nu är ju bara den stora frågan, vad ska man ha på sig? Det blir väl ingenting jättekrångligt utan typ bara en annan tröja eller en klänning.. Att man verkligen kan vara så lat att man inte orkar bry sig om det..
Jag har varit så irriterad hela dagen idag, för ingenting har gått som det skulle! Gah! säger jag bara! Men det är väl bättre nu, men den där känslan sitter ju kvar någonstans långt inne.

Vi hade en hel-dags föreläsning om HLR (hjärt-lung räddining) idag och det var ju bara så man vet vad man ska göra om man kommer i en sådan situation för jag hade då ingen aning alls innan!

(Jag måste hitta på något som gör att jag kan sova på nätterna, jag klarar inte av att ligga vaken och vara rastlös längre.)

Pusshej!

Flowerpower! Eller iaf tråkiga bruna, beigea och orangea kläder..

Planerna kanske blev ändrade.. Vi skulle ha tjejmiddag med 70-talstema men det kanske itne blir någon utklädning. Bajskorv. Jag som var så himla taggad! Jag ska klä ut mig ändå! Och jag hoppas iaf att Hanna är med på det för hon tog ju med sig kläder till stan och allting! Bajsbajsbajs! (Vilket är en vädigt bra synonym för andra snuskigare svordommar, för egentligen så betyder dom ju samma sa xD)



Nu blire sängen. Moahahahaha!

RSS 2.0