Körkort!

Yes, jag har klarat det. Igår klarade jag skriviningen med 58 poäng av max 65 och idag klarade jag körningen trots motorstopp och en grym handsvett!
Jag var ganska nervös innan skrivnigen men det värsta var egentligen att trycka på knappen för att avsluta provet. Kollade två gånger om alla frågor var besvarade och gick igenom dem en gång. Ändå tog det bara 20 minuter.
Körnignen var jag mest nervös över innan, när jag satt där i bilen med han gubben så släppte det liksom. Jag bara körde och det är väl typ tanken att man ska göra så.
Men nu känner jag iallfall friheten under vingarna och bilen invigs idag men rattmuff, fuzzydizzy-tärningar och wünderbaum. Life is gött.

Ge mig!!

Okej, jag har hittat nya saker jag vill ha. Here it goes..

Lill-kusinen kommer!

Imorgon så ska jag på min andra arbetsdag på Coop i Järpen, kul! Efter det ska jag och Jonas dela ut vatten på Indalsledenloppet. Förstår inte varför man vill plåga sig själv med att springa ett lopp? Meen, efter det så kommer Maja hit! Wii!! Jag ocg Jonas ska hämta henne från flyget, åh så kul det ska bli!
Det blev lite mer bilder idag också.

Från Frösöbron


Tjoho!

För Jonas har tagit studenteen! Fy fan vad han är bra!
Födelsedagen har kommit och gått och inte alla har kommit ihåg mig och de flesta kom på dagen efter att dom hade glömt. Alla utom Bengtssons.. Ja, jag pikar till er dumbullar!

Foureyes

Födelsedagen är över och nu är man arton år fyllda!  Jag hade en underbar dag, mina vänner sjöng för mig i matsalen, god mat och mys. Däremot så måste jag ge lite dålig kritik till resturangen vi var på, gamla Simon&Viktor som ligger brevid O'Learys men jag vet inte vad den heter nu. Hursomhelst så var vi först att komma dit (av de borden närmast) men sist att få mat. Vi väntade i 1½ timme på huvudrätten. Maten var verkligen jättegod men man ska inte behöva vänta så länge. Och portionerna var typ det minsta jag har sett.
När vi satt där så blev det världens oväder och åskade precis ovanför oss, jag tror tillochmed att blixten slog ner i närheten av stortorget, men jag är inte säker. Vi hade parkerat en bit bort så när vi skulle springa till bilen genom kyrkparken så var nog både jag och mamma livrädda. Hade blixten träffat ett av träden så hade den ju gått igenom marken och vi hade dött. Fett läskigt.
Jag har också för övrigt blivit glasögonorm. Vad tycks?

Som ett litet barn.

Jag kan inte sova. Och ja jag vet att det är natten före min födelsedag men det är faktiskt inte därför. Så här blir det ibland med mig och lika jobbigt är det varje gång. Det är inte kul det här. Jag får bara ångest över hur jag inte kommer orka gå upp imorgon och göra allt som jag ska göra innan jag ska till skolan.
Nu har jag iallfall gjort en sovlista med musik och ska kolla om det kan hjälpa.  Jag dödade precis en mygga som trillade rakt ner i mitt öga. Hahaha! Man roar sig med det lilla man har! Nu bjuppar jag på några gamla bilder sålänge. Nattinatt!

Allan 72 år!

Våran granne fyller år idag! 72 år blir han och med det firas en tårta med 72 ljus på!
Jag funderar på att göra en piercing i örat när jag har råd. Förmodligen lär det bli så.

Update

Igår vid middagen så fick jag tre presenter. Ett par nya converse, en kamera och hudvårdsprodukter! Och mina älskade bebisar har blivit jättestora!

Snart en stor flicka!

Så här i närheten av min födelsedag så kom min farmor och storebror upp och överraskade mig! Hur mysigt som helst! Nu har jag inte många dagar av min barndom kvar och I'm loving the feeling!
Idag var jag på Synsam och beställde ett par glasögon för jag har börjat se så himla dåligt när jag kör bil, men det ska det bli ändring på.
Bild från årets såpabandy!

Norge 2011

Mitt livs hittills bästa resa. Tumlare, havsfiske och roliga kvällar med en underbar klass! Längtar tillbaka till denna underbara plats!

RSS 2.0