MoneyMoneyMoney!

Det har varit lite stramt med pengar på senaste tiden då jag har legat ute med mycket sen busskort och annat i Stockholm. Det är ju skolan som betalar men bara i efterskott. Äntligen har pengarna kommit tillbaka till mig och jag behöver inte fundera på det hela tiden! Jag tillochmed drömde om det inatt, illa. Men som sagt nu är allt frid och fröjd och fakturan till mina studentkläder är betalade! Så skönt! Någon gång i december/januari så kommer min one-piece student-edition komma! Behöver jag säga hur mycket jag längtar?
Det är så skönt att inte behöva tänka på fakturor som ska betalas och medans andra funderar över hur de ska ha råd med balklänning och studentklänning så har jag det redan kirrat! Skor och hela köret, tillochmed studentmössan. Allt är klart och betalat!


Sammanfattningen!

Kolmården, underbart! Jag kan nog inte ritkigt uttrycka det med ord! Bara helt igenom fantastiskt!
Efter det var det praktik hos kusin Millan på Aspuddsparken, men jag täntke inte ens tanken på att fota där, dum som jag är.
Tre underbara veckor i Stockholm hos farmor och farfar, Nicklas och Helena och underbara Maja och Petter! Träffat vänner, festat.. The list goes on. Det blir svårare och svårare att säga hejdå varje gång. Usch.

RSS 2.0