Jul & mindre kul

Nu börjar det igen, den här jäkla underbara julen. Jag köpte nästan alla mina julklappar redan innan första advent. Det är liksom  inte ens december än och jag har bara 4 julklappar kvar att köpa! Ojoj.. Men då har jag mera tid till att göra (äta) julgodis and that we likie. Jag har ju tillochmed gjort en helt egen lista med bara jullåtar på Spotify! Jonas har kanske/förmodligen/förhoppningsvis bestämt sig för att fira jul hemma hos mig, och pappa blev så glad att han skuttade till och gjorde ifrån sig ett litet glädje-tjut. Och nej jag ljuger inte, min pappa kan skutta och glädje-tjuta, så nu är både jag och Jonas helt 100 på att han är gillad.
Det går någon läskig parasit i dricksvattnet i Östersunds kommun som gör att man blir jätte magsjuk och den kommer från Storsjön tror jag och har på något sätt tagit sig till dricksvattnet. Det är flera tusen som är sjuka och vissa ligger tillochmed inne på sjukhus (!) så allt vatten som ska användas måste kokas innan nu. Om man ska borsta tänderna, dricka, äta.. You name it. Allt. Jag säger bara en sak, jag tackar Gud för att jag bor i Åre kommun och slipper oroa mig. Och om ni trodde att jag inte får dricka vattnet i skolan heller (som mamma och pappa trodde förens jag sa annat idag) så har ni fel för den ligger i Krokoms kommun. Så tji fick ni! Jag håller mig nog frisk trots allt!

It's oh so quiet. Shh.. Shh..

Jag tappade min töjning till örat i lördags och var inte hemma på hela helgen så det läkte nästan ihop. Däremot så hittade jag den igen igår kväll men jag orkar inte töja ut det igen. Så nu har jag två vanliga öron, och mamma blev väldigt glad.
Mamma är uppe på kafeét och jobbar och jag fick i uppgift att steka köttet till middagen imorgon men jag har inte riktigt tagit mig från stolen till kylskåpet än.. Men det kommer.
Jag köpte världens gulligaste sak idag, en liten plastficka som jag kan ha busskort, bankkort och id-kort i! Helt underbar, rosa och självklart med elefanter på! Jag kände att jag kan inte faktiskt ha den gamla som jag har haft sen 4:an och som är trasig och sen så var det ett kap på 20 kr!
Framsida
Baksida





Bullbak

Det känns som om jag har gjort en massa nytta idag. Jag vart klar med svenska-uppgiften och lämnade in den, övningskörde, bakade bullar, pluggade och mamma hjälpte till att förhöra mig. Det känns som en sådan där dag som går skitfort men man har gjort hur mycket som helst. Asbra!
Min tanke var ju att jag skulle fota mina bullar och hinna ut och fota lite ute också. Jag klädde på mig ALLA kläder (tjockisjacka, täckbyxor, halsduk, vantar, mössa..) och kom ut och skulle ta första kortet men mitt batteri var helt slut så kameran ville inte ens starta och efter det så glömde jag den hemma. Så det blir inga bull-kort eller någonting idag. Men nästa gång jag bakar bullar (om typ 100 år eller så..) så ska jag ta jättemycket kort. Lovar.
Inte mitt foto. Mina blir bättre..

Kommer det ta slut någon gång?

Det gjorde så jäkla ont idag. Mer ont än tidigare, så jag ringde mamma som fick hämta mig. Det var ingen rolig dag. Jag hatar det här, jag vill inte ha ont längre. Jag vill vara hel!
Så här var jag idag.

Varför vara som alla andra?

Jag gillar att ha mitt nagellack olika. Och sen kunde jag inte bestämma mig. När jag hade pluggat klart hade jag lite tråkigt så jag bestämde mig för att sminka mig. You like? Förresten kanske det syns att jag har plockat ögonbrynen. Första gången på 3 år tror jag. Stolt som tuppen!

Och bilen går bra?

Idag var det premiärtur med bilen. Ohyes. En bild kommer nu tillsammans med andra bilder från helgen. Enjoy.
Mamma sa att jag skulle ta bort reg-nummret, just in case.





Halvåret

En dag försent men what the hell.. Igår så hade jag och Jonas våran 6 månaders dag. Fattar ni, ett helt halvt år! Det är ju skit länge! Vi firade med köttfärssås och spagetti, godis, cheeseballs, choklad, film framför en varm brasa och sen lite bubbelpools-bad. Helt underbart lyckat tycker jag.
But I can't help falling in love with you.

I'm lövin' it.

Vissa fönster-shoppar när de har tråkigt, känner sig nere eller bara vill göra något som man mår bra av. Men jag, dataskärms-shoppar istället. Större utbud där känns det som. Enda nackdelen är att man inte kan prova. Men däremot kan ju skriva så här: MAMMA & PAPPA! I julklapp vill jag ha skor! Skor i massvis!

Bilder.

Hemma och har ont idag igen så jag bestämde mig för att ta med hunden ut och fota lite i snövädret.
Och tände sen upp en brasa när jag kom in igen.
Och så här såg jag och Jonas ut på Halloweenfesten!

Kärleksvisan

Sandra spelade den här låten och sen dess har jag varit kär i den. Tack.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.

Jag har ont. Om inte resten av året har varit otursdrabbat så blev det ju det idag iallafall.
Jag skulle klättra över en grind som jag inte ens visste att man kunde öppna men uppenbarligen så var det någon som hade lyckats med det, men den hade inte lyckats stänga den nertill. Så jag klättrade upp men när jag skulle över på  andra sidan och klättra över så följde grinden med och gjorde så att jag trillade med ryggen först på en betongkant. Och det är ingen liten kant heller. Det gjorde ont.
Hanna hörde mitt AJ! skrik och kom springandes och helt plötsligt så var det en massa vuxna där och hjälpte mig och frågade frågor. Eftersom att det var ryggen jag slog i så fick jag inte resa mig upp och läraren ringde en ambulans.
Ambulansen kom och ambulansgubbarna satte på mig en nackkrage och spände fast mig på en bår och körde iväg med mig till akuten. På vägen dit så tyckte de att de skulle sätta in en slang i armen på mig "utifallatt" vilket i min värld är idioti eftersom att det gjorde sketaont!
På akuten klippte de sönder min tröja och klämde och kände där jag hade ont innan jag fick ligga och vänta fastspänd på en stenhård brits hur länge som helst. Sen så röntgade de mig och när resultaten kom tillbaka hade jag inte brutit något, utan bara slagit mig illa. Så jag fick åka hem och slangen i armen var onödig (vilket jag kunde ha sagt till gubben innan). Det gör ont, men jag ska försöka pallra mig iväg till skolan imorn. OMFG!

About-to-be devil

Lösnaglarna är på, ögonfransarna nerpackade. I am ready för halloween! Men fy satan vad handikappad man blir. Fingrarna halkar över tangentbordet. Det känns som om dom är 3 meter långa. Ojojoj, herregud..

Brum!

Nu är jag nöjd. Eller jag är nog mer än nöjd, förjäkligt nöjd faktiskt. Jag har fått en bil. En alldeles egen bil. En silvrig Nissan Almera. En -03:a. That is good stuff. Me likie alot. Det här betyder att jag kommer tjata ännu mer på mamma och pappa om att få övningsköra.
Svärmor har en likadan men jag tycker faktiskt att min är finare, för den är ju min. Bild på skönheten kommer senare, det lovar jag. Men den är hemma och jag sitter hemma hos Jonas nu och pluggar så jag kan inte fota.

Ibland undrar jag hur lärare tänker. Vi har fått två prov över lovet, och det är inga lätta grejer heler. Marina däggdjur och sällskapsdjur. För er som inte förstår vad det betyder så är det om vattenkemi, sälar, fiskar och hur man får ett akvarium att må bra. Inte lätt!

Grr!

Har målat klart lösnaglarna till Halloween och lösögonfransarna är inköpta för några dagar sen! Mina djävulshorn är från förra året och jag kommer bli så snygg! Fler än ett foto kommer att tas, det kan jag lova!

Mjölkmästarna

Nu är det färdigt. 2500 kr rakt in i plånboken nästa månad, ja tack! Men gud vad kul vi hade! Och de smärtor vi upplevde var utanför denna värld.
Den här gången blev jag inte sparkad men däremot så klämdes min handled mellan en 600kg kossa och en järnstång. Jag trodde att jag skulle gå av. Men det enda som blev är ett snyggt blåmärke och att det gör ont hela tiden.
Men efter mycket slit så skulle jag nästan kunna säga att vi har uppgraderat oss till mästarmjölkare! Vi är bäst helt enkelt!

RSS 2.0