Inomhus-mys med utomhus-höst.

Det snöade idag! Inte mycket och inte länge men det gjorde det! Samdtigt som det blåste nästintill storm och alla höstlöven flög som stridsplan i luften. Jag har inte mått så bra idag så jag var med Jim på lunchrasten. Jag vet att jag brukar vara det annars också, men det var skillnad. Det var bara han och jag utan en massa andra människor (där ibland en sengångare med snus hängade över alla tänderna och som inte kan gå fortare än 1 km/h om det inte är någon som säger snus eller cigg i närheten.) Men vi gjorde ingenting heller, och det var ju just det som är så härligt med honom. Jag trivs alldeles utmärkt bara att sitta där i soffan med honom och prata och mysa. Livet på en pinne.

Att allt på skolan luktar kobajs har jag blivit imun emot nu. Jag känner det knappt längre, och det är så himla härligt! Kanske det är så att jag har blivit en av dom? Luktar jag också kobajs?



Kramen på benen!

Siggi åker hem idag...

Ja, det har varit klent med inlägg och det är för att Siggi är här och då har man liksom inte tid bara!
Hon följde med mig till skolan i fredags och tyckte att det var nog lite jobbigt med alla bönder och att folk är mer trångsynta och fördomsfulla här än vad dom är hemma men annars tror jag att hon tyckte om det! Hon fick träffa alla Hannor, Sandra, Jim och Robin och alla andra (fast det såg ut som om en del folk tittade lite snett på henne för att dom inte kände igen henne men jag tror inte att hon brydde sig. Det var ju typ bara treorna ändå..)
Sen igår så åkte vi in till Åre med far som bjöd oss på resturang till lunch. Mumma! säger jag bara! Godaste salladen jag har ätit i mitt liv tror jag.. Mynta, mango och en massa annat mumsigt!

Vi har haft det hel-mysigt och missbrukat chokladpudding och äppeljuice på hög nivå!

Kyssen coh smeket!

(YEY! Imorgon är det skola och då får man träffa Sandra och Jim!)

Sorry..

Ja, jag vet att det inte har blivit något inlägg nu på ett tag men jag är bara less. Jag vet inte varför eller så men jag har inte orkat bry mig och nu är ju Päron-pung här så nu finns det ingen ork som har med detta att göra kvar! Men en snabb uppdatering knaske kommer sen någon gång i framtiden när hon har åkt.

Kyss och smek!

Ja må han leva, ja må han leva..

GRATTIS TILL MIN EGNA BÄSTA FREDDYBOY SOM FYLLER ÅR! Storpojken då.. Det är ju så att man nästan blir tårögd!



Klumpig apa.

Min knoge som jag brände på en taklampa i badrummet typ igår lyckades jag nyss slå in i ett bord så den började blöda. Smart Sofia, smart...

Jag blir ju lite trött på mig själv måste jag säga..

Päronpung och Rock n' roll bitch!

Jag kan inte tänka på annat. Jag längtar så mycket! (Torsdag, torsdag, torsdag, torsdag!)


GAH! Vad jag saknar er båda två!

Yes, vi är tre psyco bitches!

Hallelujah!

YES!
Biljetten bokad så Siggipiggi-päronpung kommer hit på torsdag och stannar hela långa helgen till på söndag! Jag är lycklig ja, jag är lycklig!
Detta är den absoluta höjden av lycka, det spelar ingen roll vad någon annan säger. Det är nog helt omöjligt att bli gladare!

TJOHO FÖR LIVET!!



(Jag älskar åre-choklads praliner. Ny favorit=viol/lakrits. Mumma! säger jag bara!)

Nära naturen

Det var friluftsdag idag i skolan. Inte kul någonstans faktist! Först så var vi tvugna att gå nerför backen, över E14, uppför backen och en bra bit åt höger sen nerför en liten pluttväg för att få trycka i oss en korv och få en festis! Jag blev inte lycklig och frös som satan så jag, Jim och Sandra genede över legdan på vägen tillbaka (för er som inte vet så är en legda en åker typ..). Så kom vi tillbaka och fördrev tiden tills det var lunch och sen så skulle vi ner till djurhuset och ut på tipspromenad i kylan och småregnet! Inte kül!

Så nu sitter jag här och fryser, igen! Ja, jag vet att min blodcirkulation är kass men jag kan inte göra nått åt det.. Far har köpt "Män som hatar kvinnor" idag så sen ska jag ner till la livingroom and titta på da film. (Och förmodligen frysa och äta lite jordnötsringar. Mumma!)

Peace out dudes!
(Och lite kyss och smek.. Busigt va?)



Evil...

Hejhejhejhejhejhejhejhej!
Idag har jag kommit fram till att datrokunskap är pissetrist, men min lärare är helskön! Men jag och Sandra sitter här och är lite elaka och sitter och hånskrattar åt våra små ondskefulla idéer...



MOAHAHAHA!!!


Chokladkräm...

Köttfärsåsen var ingen höjdare men jag hoppas på att chokladkrämen imorgon är bra. :)
Men jag I'm so happy..! Jag hade en kulig dag i skolan idag, med fjant och sånt med folket.

Sitter just nu och lyssnar på 18 and life med Skid row, och jag är helt kär i Sebastian Bach's röst! Den ger en gåshud!

(Och back in the days var han inte ful heller! Dregel...)

(Går det att hitta på en bra rubrik till detta ens?)

Jag känner mig som en hemsk människa! Jag glömde 9/11 totalt! Jag kom ihåg det dagen innan men inte sen och så känner jag mig dum för jag pratade med Annelie om hur otroligt sjukt mycket jag hatar Nordkoreas president. Men USA glömde jag helt.
Jag tycker att dom får för mycket uppmärksamhet i vanliga fall men 9/11 ska man komma ihåg, men gör jag det? Nehe då, utan jag sitter som en liten bimbo utan att veta att Europa är en världsdel, inte ett land. (Ja, dom heter bimbos inte amerikanare).

Så nu gör jag en försenad tyst minut för alla som dog, kände någon som dog eller skadade sig och för alla människor i världen som har medkänsla och tycker att det som hände var hemskt.

Fy fasiken för det säger jag bara.


Yey!

YES! Imorgon är det spagetti och köttfärssås i skolan. Jag är så galet sugen på det så jag spricker.

Mumsfillibabba!! :)

Fjällturen!

Hejhej! Vi kom hem från våran fjälltur med klassen idag och jag tyckte det var jääte kul samtidigt som det var piss. Vi började med att gå uppför fjället Välliste (Trillevallen brukar vi normala människor kalla det menmen..) och det var ju minst sagt jobbigt. Vi gick uppför den röda skidbacken i snålblåst och regn, inte kül! När vi väl hade kommit fram till där vi skulle äta lunch så var man ju inge hungrig! Men jag åt lite grann i alla fall, för jag vet hur jag blir om jag inte äter något! Sen så fick man välja om man ville gå hela vägen upp till toppen, man jag gjorde inte det, men var ju redan tillräckligt slut som det var. Att gå neråt var inga problem eller jobbigt heller och sen la jag och Sandra oss i bilen och andades ut när vi väntade på att dom andra skulle komma ner. När dom hade kommit så åkte vi vidare till Vålådalen där vi skulle bo och efter att vi hade ställt våra väskor i våra rum så hängde vi alla och hade det trevligt. Nästan alla gick och la sig vid runt tio-elva rycket men jag och Sandra hade det så trevligt alldeles ensamma så det gick ingen nöd på oss inte! Jag somande vid två och vaknade åtta och sen så åkte vi till ett natureservat och gick en bit, medans jag pendlade mellan att jag trodde jag skulle dö av trötthet och att jag var som en duracell kanin. Jag tror att det var för att jag hade ätit en massa godis :)
Men i överlag så hade vi det väldigt nice..!




Förlovad!

Idag förlovade jag mig med Sandra! Japp, så är det, jag hittade ne ring i min ficka och gav den till henne och nu är vi förlovade. Imorgon så ska vi gifta oss och vi har kommit på våra löften. "Jag lovar att inte vara dig trogen och att älska andra på sidan av". Fint eller hur?

Har börjat umgås med Robbin och Lennart också, två trevliga killar! Lite speciella på varsit sätt men väldigt kuliga!

Jag känner mig som en liten ettrig duracell kanin just nu och vet inte rikgit vad jag sak skriva så nu säger jag hejdå.

Hejdå.  

(Men bara en liten puss på handen idag, inte mer.)

Skoldags.

Hejhej!

Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska bli klar så jag få skjuts till skolan och jag hade inget bättre för mig så då tänkte jag att jag slänger in ett onödigt inlägg så ni blir lite små frustrerade på mig (ja, jag ska försöka behärksa mig så det inte händer igen, men jag kan inget lova).

Jag hoppas verkligen att jag får och kan åka hem igen till Stockholm för min hemlängtan börjar liksom lite att kväva mig snart. Så länge jag får åka dit lite då och då och få känna mig hemma den korta stunden så kanske jag klarar att bo här, även om allt känns helt fel och konstigt oftast.
Men hemma för mig har nu mera blivit mer bara där ni är, och inte en plats. Det kanske bara är för mig att hitta nya människor som jag känner mig hemma runt omkring, så jag kna vara hemma både här och där. Eller?

Jag lyckas alltid att bli så förvirrad när jag ska hålla på och analysera och filosofera mig själv och allting runt mig. Men jag kan ändå inte sluta...

Puss på halsen tills nästa gång!

Blondie!

Kolla in Hannas blogg förresten, hon är länkad som Blondie, och scrolla ner tills ett youtube-klipp på henne. Det är skit kul!!

Brandman.

Jag vet att jag inte är ensam. Men du kan ändå inte säga till mig att jag inte får tro det ibland. Jag behöver få prata med dig när jag är som mest nere utan att du sak dömma mig. Jag vill inte höra något skitsnack om hur allt är bra och vackert, jag vill ha sanningen. Det är den som får mig att må bra igen (och möjligtvis lite om hur du säger hur mycket du tycker om mig) inget annat. Glöm aldrig, ljug aldrig, håll löftena du ger till mig.


Du betyder mer än du fattar.




Fetto med ny frisyr.

Jag har klippt av mig håret, det har inte du! Nanananana!
Det är numera kortkortkort and I love it! Ingen bild kommer dock laddas upp eftersom mammas krav på att jag få ha bloggen är att den är helt fri av bilder på moi. Men jag är så nöjd! Jag är fri!

Igår så missade jag och Sandra bussen med två minuter och det nästa buss gick om en och en halv timme så vi bestämde oss för att gå till Lugnvik och ta stadsbussen därifrån till stan. Sandra som bor i Lugnvik trodde att det skulle vara typ tre kilometer. Men efter att ha gått i en timme och tjugo minuter så kom vi fram! Tre kilometer my ass! Det var minst 7! Och vi kände oss lite för hälsosamma så vi gick in på Donken och åt varsin pommes, läsk och dipp! :) Smaskens smaskens!





Nytt hår, snart please?

Jag ska klippa mig typ nu, snart. Jag är trött på gammalt, vill ha nytt och rött! Typ så här fast rött. Vad tycks?   







Inte kül!

Jag är inte helt lycklig faktist. Björn skulle kanske komma hit upp och hälsa på mig i helgen men hans föräldrar har inte bestämt sig för om han får det än, så det känns ju itne riktigt som att det kommer bli av.. :( Och imogon har jag håltimme från 11.20 - 16.10. Jag vet att håltimme ska vara något bra, men kom igen? Inte så länge iaf.. Och jag vill gå på den där sista mattelektionen vid 16.00 så jag blir klar med matten, så kanske man slipper matte i trean!

Jag är mega-irriterad och sjukt ledsen. Jag vill varken ha håltimme eller att jag och Björn sitter på varsin ände av landet. Livet=inte kul.




Idiot...

Av alla dumma val jag någonsin gjort står detta högt på listan. Av tristess och att jag var lite ledsen p.g.a en privat sak så tryckte jag i mig en massa godis och skräp och ett halvt paket äppeljuice. Det var jätte gott och så då men nu har jag mått jättejätte illa hela natten och nu på morgonen med! Jag funderarde på om jag ens ska gå till skolan idag men jag vill! Så då chansar jag och göra det.

Jag är trött på mig själv som gör sånna här saker. Vad är meningen, egentligen liksom? Jag måste sluta, jag måste bli bättre på att hantera om det kommer upp små saker som jag blir ledsen över.. Annars kommer jag ju gå under snart!

Jag ska försöka trycka i mig lite frukost nu (måstemåstemåste).. Blä.

Puss och kram.


Usch.. never again! (Haha..! Man kan ju försöka iaf.. )

RSS 2.0