Jag hoppas det blir bra snart.

Ont. Igen.
Kunde jag gå imorse? Ehhm.. nae.
Kände jag mig liten och ganska patetisk? Jo ganska ordentligt.
Är jag sugen att gå till skolan hela veckan och låtsas må fint? Inte ett jäkla dugg.

Inte kül..

Jag är på sånt menshumör känner jag. Och stackarsstackars Jonas som är här över helgen och måste stå ut med mig. Det var nog faktiskt syndast om han imorse när jag vaknade och hade så ont i foten och knäna att jag började gråta, plus mitt menshumör, min mensvärk och mitt morgonhumör. Hur han står ut med mig är för mig en gåta. Men jag är glad att han gör det. Det blir hemma från skolan idag igen. Jag var där på en lektion igår och det var det liksom. Jag gick runt för mycket och sånt igår så jag känner mig helt handikappad idag när jag har så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen riktigt. Jag hatar att ha så här ont. Jag hatar att vara hemma från skolan. Jag hatar mina kryckor som man får blåsor i händerna av. Uschochfyochblä.

Just nu sitter Jonas på mitt andra rum och spelar lite på min gitarr och sjunger. Och han som säger att han inte kan sjunga, vilken lögnare! Pft!

Men nu tror jag nog att vi ska gå upp till mamma på cafeét och äta lite lunch. Kramochhej.

Helgen

Min helg har varit så bra! I torsdags så kom Jonas hit och var här hela tiden tills igår för då var vi tvunga att sova hos en kompis i stan för att han skulle hinna till skolan. Jag kunde inte sova någonting, bara typ slumrade till lite gran då och då, det var ju mindre kul egentligen. Men allt annat har varit roligt. Vi har tittat på film och hjälp till med att måla lite på växthuset och gått långa promenader med hunden och typ vakat mitt i natten och bara legat och pratat om allt och inget.

UNDERBART!

Hemma :)

Vädret är underbart! Snart ska jag och Jonas ut med hunden och njuta av solen och värmen men det enda jag tänker på är hur mycket jag vill ha mat! Jag är så hungrig! Feed me!

Jag är så lycklig just nu, har haft en så bra dag trots att jag blev arg en stund. Men ni behöver inte oroa er, I took care of the problem. Men det känns verkligen som om allt är på topp (om man bortser från hungern såklart) and I'm lovin' it! Sommarn är på väg, jag har tagit tag i mig själv och gjort något för min skull och mår fan as-grymt!


Vårstädning

Nu känns det som dags att slänga iväg ett inlägg igen.
Jag är helt slut för jag har bara ghort nyttiga saker idag.

1. Jag var i skolan och hade etologi och blev klar för dagen vid halv elva så jag åkte hem.
2. Var ute och gick med hunden i två timmar i ett vattnigt och geggigt skoterspår. Pew, den träning man fick! xD
3. Jag har städat rummen! Och jag menar inte så där som jag brukar, utan det har inte varit så här rent sen jag flyttade in. Wonderful!


Kort och konstigt men här kommer en bild från min nyaste Sthlms-resa. Puss på magen!

Eviiilll

Sthlm nu. Åkte  ner i onsdags utan att Freddy eller Björn visste om det och överraskade dom! Roligaste minerna! På söndag blir det tillbaka till norrland igen och allt som hör till det :)

Slut.

Det var det lilla roliga. Jag gjorde slut med honom, av en amssa anledningar faktiskt. Men det som var liksom slutstöten var att han har haft känslor för sitt ex och när jag fick reda på det så slutade jag vara kär. På något sätt älskar jag honom fortfarande, men det är inte på samma sätt. Jag älskar honom för att de saker som vi har gått igenom och hur kul vi har haft. Men jag kände att det var dags att göra någonting för min egen skull och inte för någon annans så då gjorde jag precis som jag ville. Så nu är jag fri. Igen. Och jag är glad.

Latmask

Det blev inte den jackan utan en annan emn en bild får ni en annan dag när jag faktiskt har ork att fota xD

Måste ha!


S hjärta J

Jag tror att i alla förhållanden så finns det en sorts övergångsperiod när man måste börja fundera på vad man verkligen vill och om det roliga har tagit slut. I min hjärna snurrar tankarna om det hela tiden och jag kan inte komma på ett bättre svar på frågan än att göra det jag vill just nu och att inte göra det som jag tror skulle vara bra om en månad, två månader eller ännu längre. Jag vill göra det som känns rätt idag även om det verkar fel imorgon.
Kärlek är inte lätt, att vara med någon är inte lätt och det är klart att man måste jobba på att få saker att funka. Det finns inga sagolika slut i verkligheten, inga "och så levde de lyckliga i alla sina dagar." För hur kul skulle det vara egentligen? Jag vill inte vara lycklig jämt, det skulle bli tråkigt. Jag vill bråka med dig, men jag vill bara bråka ibland, sällan. Du är min bästa vän och jag kan inte tänka mig mitt liv utan dig just nu så varför skulle jag göra som andra säger och ta slut på det? Jag vet att jag skulle ångra mig och ligga vaken om nätterna med tårar i ögonen och inte våga att be om förlåt.
Jag kanske inte vill leva resten av mitt liv med dig så som det är, men jag vill ändå vara med dig mest av allt just nu. Jag vill aldrig bråka så här mycket mer, och jag vet att det krävs att jag anstränger mig för att det ska bli så. Men du måste försöka lika mycket du med.

Det är bara våran egen osäkerhet som gör att vi blir osams. I mina ögon duger du och det måste du inse, precis som jag måste inse att jag duger i dina ögon.



Jag älskar dig.



RSS 2.0