Nära nu

Nu sitter jag och väntar på min klass som ska komma hit och hämta mig på vägen till Norge! Åh, det ska bli så kul så attt jag spricker! Många bilder ska tas och kul kommer det att bli. AAH!

Sista spurten!

HejHej! Jag vet att det har varit ett litet uppehåll men jag har haft det så himla trevligt här hos Helena och Nicklas så det är därför. Idag är det min sista dag på praktiken och det ska bli så skönt! Jag är så less på at packa upp varor och vara trevlig hela tiden. Och sen så längtar jag så sjukligt mycket efter Norge-resan nästa vecka! Iih! Vi ska få se på valar, fiska havsfiske och kanske se späckhuggare. Hur jäkla coolt är inte det? Och så får jag ju åka dit med min underbara klass och med mina fina vänner! Åh, vad kul!
Men samtidigt så ska det bli tråkigt att åka härifrån, nu har jag ju liksom börjat vant mig igen. Min normala dialekt är tillbaka, vädret, maten, ljudet av bilarna och tunnelbanan, hur ska jag klara mig? Jag får trösta mig med att jag får träffa min underbara plupp för första gången på tre veckor, som jag har saknat honom! Och min lilla Krabb som jag tänker på hela tiden! Både han och Pepsi ska få varsin leksak eller godis när jag kommer. Självklart så har jag väl saknat mamma och pappa också men det är inte samma sak, jag vet inte riktigt varför men det är det inte.

Jag undrar hur mina små grodor ser ut nu när jag har varit borta så länge, eller om dom ens är kvar. Hoppas det har hänt något iallafall.

Grattis mamma!

Jag har varit med Siggi hela helgen och det har verkligen varit jättemysigt, men jag hatar att säga hejdå. Vi vet ju liksom inte när vi kommer ses nästa gång och det liksom skär i hjärtat. Usch!

Men idag är ingen vanlig dag för idag är mammas födelsedag! Wiho och grattis till henne!

Idag är ingen vanlig dag..

.. för idag är det min och Jonas 1 års dag! Ja, precis just idag så har vi varit ihop ett helt år. Galet egentligen, men det har varit ett underbart år och jag hoppas på många underbara år till.



Ingen är som du.
Du är det finaste jag har
och det finaste som finns.
Du är allt jag någonsin behöver
och allt jag vill ha.


HejHej!

Nu har jag varit två dagar på min praktik och sitter och skriver på Majas snygga rosa dator! Måste säga att jag är ganska avundsjuk..
I fredags när jag kom hit var jag blåvit men nu börjar jag sakta men säkert se ut som en människa igen. Fösta natten sov jag hos bror Martin där jag fick jättegod mat, bl.a en typ brunsås med coca cola i. Det var jättegod, speciellt till kyckling.
Efter det åkte vi till faster Helena och Nicklas för att träffa kusin Maja och Petter. Sen kom farfar och hämtade oss och vi sov hos farmor och farfar. Det var så skönt att få träffa alla igen, har nog inte sett dem på minst ett halvår.

På praktiken så har jag fått tagit hand om djuren, frontat, plockat upp varor från lagret och skurat. En del har varit kul och andra saker har varit.. mindre kul.
Idag kom farmor förbi och vi gick och åt lunch på Bromma Blocks, herregud vilket stort ställe! Mammas kompis Birgitta kom också och skrämde mig, men det var kul att träffa henne också.


 
Saknar dig.


Förberedd till tusen!

Hejhej! Imorgon så smäller det! Åh, vad jag har längtat och nu är dagen här. Ser inte så mycket fram emot den enormt dryga tågresan som min lärare bokade till mig. Östersund-Sundsvall-Gävle-Uppsala. Tak för den. Och i Gävle har jag tre timmars väntetid. Whopdido.
Men jag är väl förberedd, har med mig mp3:n fullproppad med mestadels ny musik jag aldrig hört förr, en superbra bok och två läxor. Jag har att göra känns det som. Nu måste jag sova för att kunna komma upp imorgon. Ses nere i Stockholm!
PussPuss!

Packat och klart!

Jag har fått svårt att sova och vet inte varför. Men på lvällen kan jag inte somna och sen så vaknar jag mitt i natten och ligger vaken och kan inte somna om. Det är skitirriterande! Ikväll ska jag lägga mig tidigt och hoppas på att kunna sova länge eftersom att jag har sovmorgon imorgon och behöver inte gå upp förens 8 till skillnad från 6 som jag brukar gå upp.
Jag har varit väldigt duktig också och sökt en massa helgjobb på typ alla olika butiker som finns inne i stan så nu jäklar ska kosingarna in! Hoppashoppas att dom väljer mig!
På fredag så åker jag ner till Stockholm på praktik och jag har hela min reseplan klar nu. Första natten blir hos storebror Martin och dagen efter åker jag till farmor och farfar där kusinerna är då och då får jag träffa alla på en gång, grett!  Efter det ska jag vara hela veckan hos Helena och Nicklas och praktisera på Bromma Zoomarknad, kom och hälsa på mig då!

RSS 2.0