Mina bäbisar

Mina yngel har nu fått svans och gälar! Åh, så underbart det känns! Wiie! Nu ser dom ut så här:

Jag ska bli mamma!

Jag har hittat och fångat en massa grodyngel som nu står i växthuset i väntan på att få kläckas! Wii!

Invigning

Sommarvärmen är här! 20grader varmt och skinande sol! Idag invigdes sandalerna och nya bilder togs.

Godmorgon!

Nostalgi-spellistan på Spotify är igång, S-Club 7 pumpar ut i högtalarna! Idag ska jag och Jonas cykla till Slöke där vi och pappa och mamma ska elda och grilla korv! Mysigt!

Innan eftertänksamheten har raserat hela natten.

Praktiken i Stockholm närmar sig nu! Ska snart säga till läraren att han ska boka en flygbiljett, efter som att det var det billigaste. Hallelujah, jag vägrar att sitta fast på en buss eller ett tåg i flera timmar! Det ska bli så skönt att komma ner, träffa vänner, farmor, farfar, kusiner, faster och Niklas! Och solen, den längtar jag efter! Jag ska sola och plugga körkort på min lediga tid.
Idag bokade jag uppkörning och uppskrivningstid, men när säger jag inte! Nervöst! Men wii för friheten!

I was blind, now I can see.

Var ut idag igen, älskar detta vårväder! Det bara spritter i en, bortsett från förkylningen som härjar i mig. Så otroligt skönt att inte behöva frysa hela tiden och kunna ha på sig snygga kläder fastän man är utomhus. Snart ska jag inviga våren ordentligt och klippa och färga håret.
Varje dag tänker jag på hur mycket jag längtar till först denna praktik nu i maj och sen djurparkspraktiken och djursjukvårdspraktiken efter sommarn! Ah, vad roligt! Men vad jag ska göra sen vet jag inte alls, men jag har ju trots allt ganska lång tid på mig att komma på det.
Jag blev raggad på idag av en kille som jag inte riktigt tror att han visste hur man gjorde. Det var lite för övertydligt liksom. Hysteriskt kul, jag skrattade där i min ensamhet åt honom.

Vår nu.

Fotade lite såhär på eftermiddagen.

Årets första tussilago!
Mammas stolthet: persikoträdet har fått frukt!

Som fisken i vattnet

Jag har precis räknat på mina framtida gympalektioner och insett att för att kunna använda alla mina 12 gånger jag kan gå till badet så måste jag börja med det två gånger i veckan. Känns bra. Riktigt bra. Mer grönsaker, mer träning. Hittills har jag gått upp 2,5 kilo, vilket innebär att förlovningsringen sitter kvar på fingret nu även om jag har handen neråt. Grett!
Mina och mammas nya drömskor. Hallelujah!

Summering!

Åh, vad skönt det är att våren är här. Idag var det +15grader och det var tillochmed för varmt (!) med linne och skinnjacka. Kanske dags att ta fram sommarkläderna snart? Ska inviga mina nya sandaler så fort snön försvinner och det slutar vara så jäkla kallt på morgonen.
Men på våren så blir man på ett helt annat humör. Trots att jag är skol-less så är jag mycket piggare, livligare på något sätt! Det känns så otroligt skönt! Det enda jag oroar mig för nu är sommarjobb; om jag får något, var jag får det, var jag kommer hamna, var Jonas kommer hamna, om jag kommer kunna träffa honom mer än bara på helgerna? Jag har sökt hur många sommarjobb som helst känns det som och ändå har jag fler att söka. Jag hoppas mest på Konsum eller Hem&Hus i Järpen. Jag har liksom gett upp hoppet för Djurkliniken på Frösön. Hoppashoppashoppas!
Från denna tid förra året.

Min nya älskling

Hallelujah! Jag skulle kunna dricka flera liter om dagen!

I'm beautiful in my way, 'cause God makes no misstakes.

Jag knarkar Born This Way just. Underbar i alla versioner! Men tycker inte Jonas och han blir sur av det, men lite får han tåla? Lyssna och titta gärna på den helt superkonstiga videon efteråt.
Jag har börjat med en ny medecin ny som gör mig jätte torr i munnen så jag dricker flera liter om dagen och kissar mer än vad jag trodde en människa kunde göra. Men förhoppningsvis så rensar det ur mitt system lite.
Och så har jag fått åka och simma istället för att jag inte riktigt kan vara med på gympan som de andra. Skolan betalar och jag får bada och basta! Löve it.

Bild 7, en bild som jag aldrig har lagt upp förut

Den bjuder jag på..-.-

The bigger the better

Hejhej! Jag blev nästan helt klar med min jumpsuit igår, nu är det bara detaljerna kvar! Åh, vad jag är stolt!
Häromdagen så gjorde jag även ett nytt örhänge, kolla! Passar även på att visa mina nya handledsstöd.
Ha en bra dag allihopa!

Jumpsuit!

Håller på att sy min jumpsuit! Det går fasiken tillochmed riktigt bra! Förutom benen bara.. Men det löser sig!Jumpsuit!

RSS 2.0