Designer times!

Jag och mamma sitter och tittar på Project Runway och jag blir så sugen på att börja sy igen! Så nu har vi spenderat pauserna med att leta reda på tygerna som vi har så jag kan skapa! Wie!

Nya skor!

Äntligen har jag hittat de perfekta sandalerna till sommaren och Kroatien! Barnavdelningen på DinSko! Skitbra skor i läder emd karborreband och allt! Löve them!

Bild 6, någon som jag inte har varit med på länge + mig


Nyttighetsmongon

Jag, Hanna, Frida och Madde ska inte äta kolhydrater tills påsklovet. Eller iallafall, så lite som möjligt. Så:
Dagens middag:

Rostbiff eller lövbiff
Stjälkselleri
Gurka
Limejuice
Fisksås
Chili
Purjolök
Blanda efter behov och MUMS!!

GE MIG!


Bild 5

Uschuschusch.. Ont gör det i mina händer men på måndag ska jag tillbaka till reumatologen och behandlas + träffa doktorn och prata om ny behandling och mediciner. Hoppas det blir bättre nu.
Pojki är här och gör mig glad när jag springer runt med bandage för att inte göra illa mig mer. Wiie!
Lilla jag på min ettårsdag!

Bild 4

Mitt tomma rum när allting var nerpackat i flyttkartonger och ångesten och rädslan att sluta nian, lämna vännerna och börja på ny skola. Men det blev ju bra ändå tillslut.

Bild 3

Ååh, vad jag älskar när man hittar ett perfekt säte på bussen! Ett sånt som precis tillräckligt många har suttit i så det är lagomt ingröpet!
Storebror på planet hem igen från Thailand!

Bild 2

Nu ska jag ta och plugga lite körkort tror jag och sen ikväll blir det träning!
Snodd från fina Sandra :)

Hurtbulle på bild 1

Kom precis tillbaka och är nu nyduschad och nytränad! 9,3 kilometer har jag förbrukat på Britt-Inger & Allans "gå- och springmaskin" för jag vet inte vad jag ska kalla det annars. 110 kalorier har jag bränt och snart väntar pasta a la carbonara! Bacon is good for me!
Jag tror inte på alla dieter. Jag tror man ska äta vanlig mat i rimlig mängd och inget socker. Vilket jag inte gör. Men den dagen som det syns på mig att jag inte gör det så ska jag börja. Ingen barnmat här inte!
Bild dag 1.

Mitt liv i bilder

Jag tror att jag gör en Hanna.
1a bilden: En bild på dig själv.
2a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: En bild på dig och din bästavän
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En gammal bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Pengar rullar in som dom ska..

Och de där sakerna jag skulle görna när mamma och pappa var borta, hände dom? Nej, istället fick jag migrän och spydde hela natten. Det går bra nu, kompis det går bra nu..
Lördagen spenderade jag till att ringa efter sommarjobb. Jag hoppas mest på Djursjukhuset eller Djurkliniken på Frösön. Åh, vad kul det skulle vara om jag fick vara där! Jag bryr mig knappt om jag får betalt eller inte då!
Jag ringde till Frösö zoo också men där får man bara vara i resturangen eller stå i kassan så jag tänker ju inte ens söka där..
Nu tror jagh att jag ska ta till saxen! Vill hava min lugg tillbaka!
Jag och fina Hanna!

Föraldrafritt!

Mamma och pappa har åkt och jobbat i två dagar så det är FF i huset! När de är borta tror jag att jag ska passa på att klippa av mig lite hår och övertala Jonas att ta ett till hål i örat på mig..? Tror inte han kommer vilja.. Köpte en ny bh idag, så länge som jag letat! En som är lagom och utan en massa krusiduller med byglar och skit. All natural. Löve it.
Körde på blått idag och flottigt hår. Wunderbar kombo!

Dagens..

Idag är det fettisdagen! Men jag gillar inte semlor så hiskligt mycket och har redan ätit en i år och nöjer mig med det. Jonas är och provjobbar på SH Mekan och jag skulle på behandling idag och inne i stan hittade jag en jätte fin kjol för bara 100kr! You lik? Me love! Och mamma blev avis!

Snart ledig!

Jag vet att det är lite glest med inlägg och uppdateringar nu men det är väldigt rörigt i skolan. Läxor på prov på hemuppgift på grupparbeten.. Man blir lätt snurrig i huvudet. Imorgon är det sista skoldagen innan sportlovet som gäller och det avslutas med en smäll! Skitsvårt prov i sällskapsdjur! Hela kvällen som gick åt till att plugga kändes det bara som att jag förstår vad jag läser, ser det och det går in i hjärnan men flyger lika snabbt ut igen. Jag lever just nu på hoppet om att mitt undermedvetna har sugit åt sig informationen och på provet så kommer den välla ut på något magiskt sätt.
Det finns många saker som irriterar mig men en ny sak har just klättrat väldigt högt upp på listan. Min sänglampa som har gått sönder. Det första jag gör på morgonen är att tända den så jag vaknar och inte kan somna om. Eftersom att jag inte kunde göra det så försov jag mig 20 minuter imorse och stressade i mig frukost, sminkade mig och filade naglarna samtidigt. Det var inte en rolig morgon!
Men imorgon blir det bättre när jag ska gå på min andra laserbehandling för händerna. Ganska coolt hur det fungerar egentligen. Det ser ut som typ en ultraljudsapparat som lyser på händerna och sen så vips! är det klart. Om några dagar så ska jag få handledsstöd också så jag får mindre ont. Det känns så bra just nu! Jag kommer se dum ut men det hjälper nog. Så himla skönt att jag får hjälp.
Älskade vänner!

RSS 2.0